6 Mayıs 2017 Cumartesi

PC & WEB ÇÖZÜMLERİ : Windows 10 Önizleme Yapısı 16188, Yeni Kenar PDF Özellikleri ve Daha Fazlası Eklendi

Windows 10 Önizleme Yapısı 16188, Yeni Kenar PDF Özellikleri ve Daha Fazlası Eklendi

Microsoft, en son sürümü 4 Mayıs günü 16.188 (kod adı Redstone 3) yapı kodu ile yayınladı. Yayınlanan yeni yapı ile Microsoft Edge PDF özelliği, Ayarlar uygulamasına Cortana eklendi.

Windows 10 Önizleme Yapısı 16188

Microsoft Edge için yeni PDF özellikleri arasında Edge’de PDF formlarını doldurmanıza, değişiklikleri kaydetmenize ve belgeyi basmanıza olanak tanıyan PDF Formu dolgusu bulunmaktadır.

İçindekiler PDF belgeleri kolay gezinme için Kenar sol tarafındaki PDF araç çubuğu ToC düğmesinden erişilebilir.

Daha iyi görüntüleme ve gezinme , bir PDF düzenini değiştirerek de mevcuttur – özellikle taranmış olanları ve doğru şekilde görüntülemek için belgeyi döndürerek yönü değiştirme..

Edge için Windows Defender Uygulama Koruması , Kuruluş kullanıcıları için Insider Previews için artık mevcuttur. İşletmelere kötü amaçlı yazılımlardan ve sıfır gün saldırılarından bir miktar daha koruma düzeyi sağlıyor. Ayrıca, Windows 10 Enterprise sürümü ve Hyper-V gerektirdiğini unutmayın.

Cortana ayarları Ayarlar uygulamasında entegre edilmiştir. Cortana’nın ayarlarını bulma konusunda zorlukla ilgili çok sayıda geri bildirim aldı ve bu yapıda tüm dijital asistanların ayarları Ayarlar uygulamasına taşınmış

Geliştirilmiş Büyüteç Ayarları sayfası, görme özürlü olanlara ve bunları sunumların farklı yönlerini büyütmek için kullanan insanlar için tanıtıldı.

Windows 10 Preview Build 16188 buradan indirin.

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags PC & WEB ÇÖZÜMLERİ, Windows 10]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU