16 Mayıs 2017 Salı

PROGRAM TAVSİYESİ : Çoklu Antivirüs koruması SecureAplus Premium

Çoklu Antivirüs koruması SecureAplus Premium

SecureAPlus , bilgisayarınızı en iyi malware ve virüs koruması için otomatik olarak taramak için bir seferde 12 Antivirüs kullanan virüsten koruma yazılımıdır. Bir tehdit algılandığında en doğru teşhisi sağlamak için bulut antivirüs motorlarını kullanarak bilgisayarınızı normal çevrimiçi taramalarla yavaşlatmadan daha yüksek bulma oranlarına sahiptir.

Bu, size ve bilgisayarınıza ilave güçlük çekmeden 12 farklı antivirüs motoru kullanarak ikinci bir görüş sunar. Saatli güvenlik, bulutta ağır bir yük kaldırmaya başlamıştır.

Akıllı Uygulama Kontrolü ve Beyaz Listeyle Mutlak Savunma

Bir blok ilk yaklaşım kullanarak ek bir savunma katmanı edinin. Bu, güvenilmeyen bir uygulamanın ilk başlatıldığında her seferinde çalıştırmayı veya engellemeyi seçme, sıfır gün tehditlerine karşı korumayı etkin bir şekilde artırma anlamına gelir.

Bir tehdit değerlendirmesi kullanıcıların güvenle toplam uygulama denetimi yapmalarını sağlamak için mevcut olan en iyi 12 antivirüs motoruyla sezgisel olarak verilir.

SecureAPlus ayrıca yüklediğinizde uygulama beyaz listenizi akıllıca yapar ve başlattığınız dosyaları çalıştırdığınızda, engellediğinizde, karantinaya alırsanız veya silmiş olduğunuzda güvenilen uygulamalar listesini otomatik olarak günceller ve korur.

Favori Anti Malware, Anti Virüs, Anti Spyware ve Daha Fazlası İçin Temel Bir Yardımcı

SecureAPlus antivirüs motorlarını bulutta tutarak başkaları ile iyi çalışıyor ve oynuyor. Bu, yalnızca eski makinelerde dahi olsa dahi hızlı bir şekilde gelişmesini sağlamakla kalmaz aynı zamanda diğer antimalware ve antivirüs yazılımı ile birlikte çalışmasını ya da güvenlik duvarları ve sandbox gibi diğer güvenlik uygulamalarıyla çalışmasını sağlar.

  • Daha Yüksek Algılama Oranları : Birden fazla AV’den daha iyi teşhis yanlış algılamaları azaltır.
  • Kesintisiz PC Kullanımı PC’nizi : virüs ve kötü amaçlı yazılım için bir dakikadan kısa sürede kontrol edin ve performansı sıfır etkiler.
  • 24/7 Tarama : Dosyalar, bilgisayarınız kapalı olduğu zaman bile değişen virüs veritabanına karşı kontrol edildi.
  • Toplam PC Kontrol : Bloğu ilk yaklaşımı, sırtınızın arkasında hiçbir virüs veya kötü amaçlı yazılım çalışmamasını sağlar.
  • Kolay Beyaz : Liste Kullanıcı etkileşimine dayalı olarak otomatik olarak uygulama beyaz listesini yaratın ve yönetin
  • Kesinlikle : Engelleyin Dosyaları başlatmaya güvenen veya engelleyen yararlı tanıya anında erişin.
  • Esnek : Çevrimdışı Güvenlik İsteğe Bağlı Çevrimdışı Anti-Virüs, Bulut AV’lerine erişilemeyen durumlar için dahildir.
  • Maksimum Uyumluluk : Düşük sistem gereksinimleri ve diğer güvenlikle ilgili uygulamalar ile birlikte çalışır.
  • İlave : Katmanlar Eklendi Varolan güvenlik yazılımını ilave AV motorları ve uygulama beyaz listesiyle tamamlamak üzere tasarlandı.
  • PC Kaynaklı Işıklar : Çoğu iş bulutta olduğu için bilgisayarınızı yavaşlatmaz, bilgisayarınızı ve RAM’ınızı canınızı sıktırmaz .
  • Kullanıcı Dostu Sezgisel arayüzü hem kurulumda hem de günlük kullanımda herkesin kullanmasını kolaylaştırır.
  • Tam Otomatik : Sadece yükleyin, tarayın ve unutun. Yazılım güncellemeleri ve zamanlanmış Tam Sistem Taramaları otomatik olarak yapılır.

SecureAPlus için indirme linki size yukarıda verilmiştir. SecureAPlus’ı indirin ve yükleyin. Kurulduktan sonra SecureAPlus’u çalıştırın ve Bilgi ve Lisanslar’ı gidin. Ardından, ENTER ACTIVATION CODE öğesini tıklayın. Sonra, E-POSTA ADRESİ alanına e-posta adresinizi girin ve ACTIVATION CODE alanına aşağıdakileri girin:

Activation code: 969D-51DC-A782-8873

Son olarak, Bilgi ve Lisanslar’ı tıklayın. Mevcut bir SecureAPlus kullanıcısıysanız, Premium özellikleri sizin için otomatik olarak etkinleştirir. Mevcut bir SecureAPlus kullanıcısı değilseniz, e-posta gelen kutunuzu kontrol etmeniz ve SecureAPlus tarafından size gönderilen etkinleştirme bağlantısını tıklamanız gerekir. Bunu yaptıktan sonra, Premium özellikleriniz otomatik olarak etkinleştirilecektir. Yeni bir kullanıcıysanız ve etkinleştirme bağlantısını tıklamıyorsanız, Premium özellikler sizin için çalışmaz. Keyfini çıkarın

SecureAplus Premium indir

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags PROGRAM TAVSİYESİ, Antivirüs, koruma, SecureAplus Premium]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU