24 Mayıs 2017 Çarşamba

PROGRAM TAVSİYESİ : Mindomo Masaüstü Premium

Mindomo Masaüstü Premium şimdi ücretsiz indirin

Belgeleri toplamak ve organize etmek ve projeleri diğer kullanıcılarla paylaşmak için tasarlanmış pratik ve etkili bir yardımcı program

Mindomo Desktop , fikirlerinizi, bağlantılarınızı, web sitelerinizi, resimlerinizi ve notlarınızı ayarlamanız, sorunlarınıza yaratıcı çözümler geliştirebilmeniz ve farklı anahtar kavramlar arasındaki bağlantıları görselleştirmeniz gerektiğinde sahip çıkmaya değer, güvenilir bir zihin haritalama uygulamasıdır.

Zihin haritalama, cümlelerde yazmak yerine diyagramlara bilgi eklemenize yardımcı olan sezgisel bir tekniktir ve burada Mindomo Desktop’un kullanışlı olduğu yerdir.

Uygulamanın ana penceresi sezgisel ve saniyeler içinde kendi diyagramlarınızı oluşturmanıza yardımcı oluyor. Yeni başlıkları veya alt konuları ekleyebilir, köprüleri, ekleri, görüntüleri ve multimedya mesajlarını silmek için yanı sıra mevcut stili sağ tıklama menüsünden de temizleyebilirsiniz.

Sol panel diyagramlarınızı kişiselleştirecek seçeneklere erişmenizi sağlar. Mevcut konuyla açıklamalar, notlar ve resimler ekleyebilirsiniz, böylece onları ayırt edebilirsiniz. Web sayfalarını uygulamadan çıkmadan aramak isterseniz katıştırılmış web tarayıcısını da kullanabilirsiniz.

Üst panel, her konuyu ve şemayı istediğiniz şekilde kişiselleştirmenize yardımcı olur. Diyagram şeklini kolayca değiştirebilir, arka plan rengini, çizgi ağırlığını ve türünü değiştirebilirsiniz. Yazı tipi bölümü metin hizalamasını ve rengini kolaylıkla değiştirmenizi sağlar.

Daha meraklı bir görüntü isteyenler için Temalar bölümüne gidebilir ve ihtiyaçlarına uygun haritayı seçebilirler.

Dahası, haritalarınızı çeşitli web sitelerine yayınlayabilir, yalnızca belirli kullanıcılara izin verebilir ve diyagramlarınızı yetkisiz erişime karşı koruyabilirsiniz.

Mindomo Desktop’ı kullanarak iş yükünüzü yönetmek, ekip üyeleri arasındaki iletişimi geliştirmek, fikirler geliştirmek ve yenilikçi çözümler üretmek için istediğiniz kadar çok görev yapabilirsiniz.

Bunu tamamlamak için, fikirlerinizi daha verimli bir şekilde organize etmek ve projeleri diğer kullanıcılarla paylaşmak konusunda Mindomo Masaüstü sabit bir çözüm olarak kanıtlıyor.

ÖZELLIKLER

  • Zihin haritalama kolaylaştırdı: Klavye kısayollarını kullanarak yeni kabarcıklar oluşturun, önceden tanımlanmış galerilerden harita temaları ve resimler seçin, sürükleyip bırakarak her şeyi yeniden düzenleyin, ardından haritanızı istediğiniz biçimde kaydedin.
  • Kavram haritalama işlevselliği: Esnek bir yapıya sahip haritalar oluşturun, bağlantı çizgilerinde etiketler ve konular arasında çoklu bağlantılar oluşturun.
  • Anahat oluşturma: Anahatları sıfırdan oluşturun veya zihin haritası görünümünden anahat görünümüne yalnızca tek bir tıklamayla geçiş yapın.
  • Zihin haritaları ile görev yönetimi: İşinizi organize etmek ve izlemek için görev haritaları oluşturun: görev listelerini kolayca düzenlemek için, hiyerarşik genel bakış, son teslim mekanizması ve daha pek çok şey.
  • Haritaları online olarak yayınlama: ‘Senkronize et & Kaydet’ işlevselliği sayesinde kolay paylaşım için çevrimiçi yerel haritalar yükleyebilirsiniz.
  • Tam ithalat ve ihracat işlevleri: MindManager, Freemind, Mindmeister, XMind, Bubbl.us, PDF, Word, PowerPoint, Metin, OPML, MPX, HTML, ZIP, PNG, XLS dosyaları gibi haritaları içe ve dışa aktarın.
  • Haritaları sunulara dönüştürme: Çalışmalarınızı sergilemek ve haritanızı bir sunum haline getirmek için ‘Sunum Yapan Kişi’ işlevselliğini kullanın.
  • Yüksek kaliteli PDF’yı dışa aktarma: Haritalarınızı en yüksek derecede hassasiyetle PDF’ye dönüştürün.
  • Tek başına lisans verme: Bir kerelik satın alma size sınırsız harita ve konuya ömür boyu erişmenize ve 1 yıllık ücretsiz güncelleme ve desteğe olanak tanır.
  • Revizyon Geçmişi: ‘Haritadaki değişiklikleri göster’ size her seferinde bir adım atarak zihin haritası oluşturma işlemini gösterir.
  • Web resimlerini ve videolarını arama: İnternet, YouTube ve Vimeo’daki görüntüleri ve videoları arayın ve bunları zihin haritalarınıza ekleyin.
  • Köprüler ve ekler: Web URL’lerini Cppy yapıştırın ve bilgisayarınızdan haritalarınıza ekleyin.
  • Özelleştirilebilir harita temaları: Yeni zihin haritalarınızdan herhangi birine uygulayabileceğiniz en fazla 6 özel harita teması oluşturun.
  • Metin biçimlendirme: Metni bir konudaki rengini, yazı tipi boyutunu ve ailesini değiştirerek veya kalın, italik, altı çizili veya üstü çizili şekilde stil oluşturun.

Mindomo Desktop Premium için indirme bağlantısı size yukarıda verilmiştir. Mindomo Desktop Premium’ı indirin ve yükleyin. Kurulumdan sonra, Mindomo Desktop Premium’u çalıştırın ve aşağıdakilerle kaydedin:

Name: SharewareOnSale Promo
Key: SHARE-WARE-ONSALE-PROMO
BuildVersion=820f

Mindomo Masaüstü Premium indir | Windows

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags PROGRAM TAVSİYESİ, Mindomo, Masaüstü, Premium]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU