10 Mayıs 2017 Çarşamba

PC & WEB ÇÖZÜMLERİ : Windows Media Player 12, Windows 10 PC'nizde nasıl çalıştırılır ???

Windows Media Player 12, Windows 10 PC’nizde nasıl çalıştırılır ???

80’li veya 90’lı yaşlardaki çocuklardan biriyseniz, büyük olasılıkla Windows Media Player’ın ne olduğunu biliyorsunuzdur. Çoğumuz, bu belirli yazılımla nasıl müzik dinlediğimizi veya videoları izlediğimizi hatırlıyoruz. Bununla birlikte, bazı insanlar için Windows 10’a geçişte Media Player 12’yi almadıkları için bir hayal kırıklığı olarak geldi.

Alternatif bir çözüm

Neyse ki, bunun için farklı bir çözümümüz var; yani, Windows 10 PC için uygulamanın kendi başınıza indirilip yüklenmesi seçeneği. Yapmanız gereken ilk şey, Windows 10 işletim sisteminin hangi sürümünü kullandığınızı bulmaktır. N veya NK sürümü ise, ikisi Avrupa Komisyonu tarafından yayınlanan bazı düzenlemelerden dolayı ikisi de olmadan Windows Media Player’ı indirmeniz gerekecektir.

İki sürümden birini kullanmazsan, sisteminizde önceden yüklenmiş olabilir. Sadece Başlat Menüsüne gidin, Programları ve dosyaları ara ‘yı tıklayın ve ardından programın adını yazın ve onu 12’ye yazın. Sonra, uygulama sonuçlarda görünmelidir.

Nasıl yüklenir

Yüklemek isterseniz, takip etmeniz gereken bazı basit adımlar vardır. İlk olarak, işletim sisteminin bit sürümünü kontrol edin (32 veya 64 bit). Microsoft.com web sitesinde resmi Windows Media Player yükleme sayfasına gidin ve ardından kullanmak istediğiniz dili seçin. İndir düğmesini tıklayın, sahip olduğunuz bit numarasına göre ihtiyacınız olan dosyayı seçin, ardından İleri’yi tıklayın. İndirilen dosyayı açmayı veya daha sonra kurulumdan geçmek isterseniz dosyayı kaydetmeyi seçebilirsiniz. Şimdi ayarlamışsın demektir.

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags PC & WEB ÇÖZÜMLERİ, Windows Media Player, Windows, PC]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU