9 Mayıs 2017 Salı

BİLİŞİM YAZILARI /// Microsoft Destek : Telefon Numarası, Canlı Sohbet, E-posta Kimliği, Faydalı Linkler

Microsoft Destek : Telefon Numarası, Canlı Sohbet, E-posta Kimliği, Faydalı Linkler

Windows, Office veya başka herhangi bir Microsoft yazılımı veya hizmeti ile ilgili sorunlarla yüzleşirseniz, Microsoft Destek bölümüne nereden ulaşıyorsunuz? Bu yazı, Microsoft'un yardım alabileceğiniz bazı faydalı kaynak bağlantılarını, telefon numaralarını ve e-posta kimlik numaralarını listeler.

Başlamadan önce, bu sitenin bana ait olduğunu ve hiçbir şekilde Microsoft ile bağlantılı olmadığını bilmenizi isterim. Yardım ve destek için Microsoft ile bağlantı kurmanın çeşitli yollarını yalnızca listeledim. Onlarla doğrudan iletişime geçmek zorunda kalacaksınız.

Microsoft Destek

Microsoft, ürünlerini kullanan tüm müşterilere destek sunar – ve bu farklı biçimlerde olur.

  • Microsoft Müşteri Hizmetleri ve Desteği, Microsoft ürünleri ve hizmetleri ile ilgili sorularınız için size yardımcı olabilir. Bu durumda, Microsoft temsilcisi sorulara cevap bulmak için uygun kaynağı veya ekibi bulmanıza yardımcı olacaktır. Bu, genel müşteri hizmetleri sorularınız varsa kullanılmalıdır.
  • Microsoft Teknik Destek, destek seçenekleri sağlayacak ve karşılaşabileceğiniz teknik destek sorunlarını çözmek için uygun destek ekibini bulacaktır.

Başlangıç ​​olarak, bu sayfayı ziyaret edebilir , ülkenizden bahsedebilir ve destek almak istediğiniz ürünü seçebilirsiniz.

Windows 10 kullanıcıları Contact Support uygulamasını kullanabilir.

Microsoft Destek Telefon Numarası

Aşağıdaki telefon numaralarından Pazartesi – Cuma arası 05: 00-09: 00 Pasifik Saati ve Cumartesi ve Pazar, 06: 00-20: 00 Pasifik Saati için Microsoft Müşteri Hizmet ve Desteği ile temasa geçebilirsiniz:

·         ABD'de (800) MICROSOFT (642-7676)

·         Kanada'da (877)568-2495 numaralı telefonu arayın

·         Hindistan'da 0008004402130 ile iletişim kurun

·         İngiltere'de 0800 026 03 30 numaralı telefondan iletişime geçin.

·         Türkiye' de 0212 370 55 55 numaralı telefondan iletişime geçin.

Ülken için Microsoft Destek telefon numarasını alabilirsiniz burada – ve çok yerel zamanlamaları göz atın. Başlamadan önce, kullandığınız ürünün adını ve sürümünü, ürün tanımlama numarasını veya ürün anahtarını hazır tutmak için iyi bir fikir. Microsoft temsilcileri ürünün garanti durumunu belirleyecektir. Bu yazının sonunda yer alan bağlantılar, sorun giderme verilerinizi toplamanıza yardımcı olabilir.

ABD'de Microsoft Corporation'ın Müşteri Hizmetleri numarası 1800 102 1100'dır. Tüm ülkeler için Global Müşteri Hizmetleri telefon numaraları burada belirtilmiştir .

Microsoft Destek Sohbet

Microsoft Destek ekibine e-posta ve sohbet ile de ulaşabilirsiniz. Bir Müşteri Hizmet Temsilcisi çevrimiçi ise ve burada anlatıldığı gibi iletişime geçebilirsiniz.

E-posta ile Microsoft Destek

Müşteri Hizmet Temsilcisi çevrimdışıysa ve Microsoft ürünleri veya hizmetleri ile ilgili genel bir sorunuz varsa, bu formu Microsoft'a e-posta göndermek için kullanabilirsiniz. Size e-posta yoluyla tekrar ulaşacaklar.

Yararlı Yardım ve Kaynak Bağlantıları

Çözümlere ihtiyacınız varsa ve onları aramak istiyorsanız, bunu Microsoft Destek bölümünde yapabilirsiniz. Tabii, Windows için TWC'de de bir sürü ipucu ve sorun giderme öğretici bulacaksınız. .

Microsoft Destek Resmi Twitter Hesabı @ MicrosoftHelps'tir .

Eğer gerekiyorsa Ücretli Destek Microsoft'tan, deneyebilirsin It Merkezi Pro Fix size sorunları gidermek amacıyla, otomatik bir tanı portalı.

OEM ürünleri için destek

Soru, kullandığınız OEM ürünleri ile ilgili ise, doğrudan Bilgisayar Üreticileri ile iletişime geçmeniz gerekebilir. Bu bağlantılar size yardımcı olacaktır:

Microsoft'un sizi tekrar aramasını sağlayın

Sohbet etmek, Microsoft'tan sizi geri aramak veya bir görüşme yapmak için buraya Microsoft'ı ziyaret edebilirsiniz .

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags BİLİŞİM YAZILARI, Microsoft, Destek]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU