21 Mayıs 2017 Pazar

PC & WEB ÇÖZÜMLERİ : Windows 10'da Yerel Kullanıcılar ve Gruplar nasıl açılır ???

Windows 10’da Yerel Kullanıcılar ve Gruplar nasıl açılır ???

Windows 10’daki Yerel Kullanıcılar ve Gruplar, kullanıcı hesaplarını veya gruplarını güvenli hale getirebileceğiniz ve yönetebileceğiniz bir alandır. Bu kullanıcı hesapları veya grupları, bunları yönetebilmeniz için Windows 10’da yerel olarak depolanmalıdır.

Windows’daki Yerel Kullanıcılar ve Gruplar alanı yöneticiler için önemlidir, çünkü Yöneticiler, Grup İlkesi tercihlerini kullanırken herhangi bir yöneticinin bekleyebileceği gibi, Windows 10 işletim sistemini kullanırken kullanıcıların ve grupların yapabileceklerini değiştirebilmelerini sağlar.

Yerel Kullanıcılar ve Gruplar alanı, kullanıcılar için bir klasör, gruplar için bir klasör sunar, böylece kullanıcıların yeteneklerini değiştirmek veya grupların yeteneklerini değiştirmek isteyip istemediğinize kolayca gitmek istediğiniz yere gidebilirsiniz.

Yerel Kullanıcılar ve Grupların yalnızca Windows 10 Pro, Windows 10 Enterprise veya Windows 10 Eğitiminiz varsa kullanılabilir olduğunu unutmamak önemlidir. Bunu Windows 10 Evinde bulamazsınız.

YEREL KULLANICILAR VE GRUP YÖNETICISI NASIL AÇILIR

Çalıştır iletişim kutusunun açılması için Windows logosu tuşu + R’ye ve ardından “lusmgr.msc” yazıp ardından “Tamam” düğmesine basarak + düğmesine basın. Artık Yerel Kullanıcılar ve Gruplar açık.

BiLGiSAYAR YÖNETiMi’NDE YEREL KULLANICILAR VE GRUPLAR NASIL AÇILIR

Küçük simgeleri göstermek için Denetim Masasını açın ve menüden “Yönetimsel Araçlar” bağlantısına tıklayın.

Sağ taraftaki bölmede “Bilgisayar Yönetimi” ni tıklayın.

Sol bölmede “Yerel Kullanıcılar ve Gruplar” ı tıklayın. Artık “Yerel Kullanıcılar ve Gruplar” klasörünü genişlettikten sonra “Kullanıcılar” ı ve “Gruplar” klasörlerini sol bölmede göreceksiniz.

YEREL KULLANICILAR VE GRUP YÖNETICISI’NI GELIŞMIŞ KULLANICI HESAPLARI ILETIŞIM KUTUSUNDAN NASIL AÇILIR

Windows logosu tuşu + R’ye basarak Çalıştır iletişim kutusunu açın ve ardından “netplwiz” yazın ve “Tamam” düğmesine tıklayın.

Varsayılan olarak, Kullanıcı Hesapları iletişim kutusu “Kullanıcılar” sekmesini gösterecek şekilde açılır, ancak üst diyalog kutusunda mevcut olan yeri tıklatarak “Gelişmiş” sekmesine geçmeniz gerekir. Gelişmiş sekmesinde, “Gelişmiş kullanıcı yönetimi” bölümünde bulunan “Gelişmiş” düğmesini tıklayın.

Yerel Kullanıcılar ve Gruplar alanı artık bilgisayar ekranında açık. Yerel Kullanıcılar ve Gruplar çeşitli şekillerde bulunabilir ve bunu hangi yoldan seçtiğiniz önemli değildir. Bir metodun diğerinden daha fazla kullanılmasının hiçbir avantajı yoktur ve bu sefer dezavantajları yoktur.

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags PC & WEB ÇÖZÜMLERİ, Windows 10, Yerel Kullanıcılar, Grup]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU