9 Mayıs 2017 Salı

PROGRAM TAVSİYESİ : Windows'taki Sabit diskinizin durumu nedir ? /// CRYSTAL DISK INFO

Windows’taki Sabit diskinizin durumu nedir ?

Bilgisayar sabit disk, dizüstü bilgisayarlarımızın ve masaüstümüzün en önemli şeylerinden biridir ve tüm verilerimiz üzerine kaydedilir. Sabit diskin sağlığı bakmamız gereken bir şey. Bazen sabit disklerin başarısız olabileceği ve tüm verilerinizi kaybetmeniz ihtimali var. Bu nedenle , bir süre sonra sabit disk sağlığına bir göz atmanız önemlidir . Peki Windows’da sabit diskinizin durumunu nasıl kontrol edebilirsiniz.

CystalDiskInfo, sabit diskinizin durumunu izleyebilen ve sabit diskinizde herhangi bir sorun olup olmadığını size bildiren Windows için ücretsiz bir araçtır. Uygulamanın kullanımı kolaydır ve ayrıca oldukça basit bir arayüze sahip..

Uygulamayı Windows’unuzdan çalıştırdıktan sonra sabit disk verilerini görebilirsiniz. Burada, sabit disk yazılımını, seri numarasını, devir sayısını, güç açma sayacı ve çalışma saatini bulacaksınız. Sol tarafta, sabit diskinizin ve mevcut sıcaklığın durumunu görebilirsiniz.

Sabit diskinizin sağlığı ayrıca, dizüstü veya masaüstünü nasıl kullandığınıza, çalışma ortamına ve cihazınızı kullanma şeklinize bağlıdır. CrystalDiskInfo, kayıp verilerle sonuçlanmamak için sabit diskinizin durumunu kontrol etmek için oldukça iyi bir araçtır.

CystalDiskInfo indir 

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags PROGRAM TAVSİYESİ, Windows, Sabit disk, CRYSTAL DISK INFO]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU