10 Mayıs 2017 Çarşamba

BİLİŞİM YAZILARI : Neden AVG Free Antivirus seçmelisiniz ?

Neden AVG Free Antivirus seçmelisiniz ?

Piyasada çok sayıda ücretsiz antivirüs programı var, ancak hepsi eşit şekilde oluşturulmadı. Dünya çapında koruma sağlamak ve çevrimiçi güvenliğinizi riske atmaktan kaçınmak istiyorsanız, güvenilir sağlayıcılardan antivirüs programlarına yönelik tercihlerinizi daraltmak isteyeceksiniz. Bunlardan biri AVG’dir.

AVG, Avast tarafından Ekim 2016’da satın alındı, ancak şans eseri iki şirket ürünlerini ayrı tutmaya karar verdiler. Bu, AVG’nin yeni ve heyecan verici özellikler eklerken yıllarca keyif aldıkları işlevleri kullanıcılara sunabildiği anlamına geliyor.

Aslında, şirket sadece ücretsiz antivirüsün 2017 sürümünü yayımladı.

Mükemmel uyumluluk

AVG Free Antivirus, Windows 7, 8, 10, Vista ve XP SP3 ile uyumludur. Ayrıca, Android 2.2 ve üzeri sürümlerde çalışan Android cihazların yanı sıra, OSX Mountain Lion ve üstünde çalışan Mac bilgisayarlara da yüklenebilir.

Mükemmel koruma

Birkaç laboratuvar AVG Free Antivirus programını çok sayıda test yoluyla çalıştırıldı ve bunların çoğu harika sonuç verdi. Bu, programın virüsleri, casus yazılımları ve diğer türde kötücül yazılımları kullanıcıların sistemlerinden uzak tutması açısından mükemmel bir iş olduğunu kanıtlıyor. Kötü niyetli bağlantıların yanı sıra güvensiz siteleri ve e-posta eklerini engellemeye gelince mükemmel performans gösterir.

Özelleştirilebilir tarama

AVG Free Antivirus programını derinleştirirseniz, tarama davranışınızı spesifik ihtiyaç ve tercihlerinize uyacak şekilde özelleştirebilirsiniz. Ayarlar menüsünü incelemek için zaman ayırın ve bilgi işlem alışkanlıklarınıza uygun bir yapılandırma oluşturmak için verilen seçenekleri deneyin.

Gerçek zamanlı güncellemeler

Virüsteki virüs tanımları eskiyse bir antivirus’a sahip olmak faydasızdır. Güvenlik güncelleştirmelerini gerçek zamanlı olarak indirdiği için, AVG Free Antivirus’da bu sorunun bulunmuyor. Bu, antivirüs programınızın daima güncellendiğine ve en yeni çevrimiçi güvenlik tehditlerini tanımlayabileceğine dair güvence verir.

AVG Free Antivirus yazılımını indirip yüklemenin bazı nedenlerinden sadece birkaçı. Getirdiği koruma düzeyini yaşamaya çalışın!

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags BİLİŞİM YAZILARI, AVG, Antivirus]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU