26 Mayıs 2017 Cuma

PC & WEB ÇÖZÜMLERİ : Android akıllı telefonunuzu Windows PC’niz için bir web kamerası haline getirme

Android akıllı telefonunuzu Windows PC'niz için bir web kamerası haline getirme

Skype aramaları yapmak için kullandığınız bir Windows dizüstü bilgisayarınız veya bir bilgisayarınız var mı, ancak onunla birlikte kullanılabilecek bir web kameranız yok mu? Veya dizüstü bilgisayarınızın dahili web kamerası bozuldu ve acil bir çevrimiçi video toplantısına katılmanız mı gerekiyor? Bir Android akıllı telefonunuz varsa şanslısınız: Windows bilgisayarınız için bir web kamerası görevi görecek şekilde yapılandırabilirsiniz. Tek yapmanız gereken doğru Android uygulaması ve Windows yazılım istemcisi ve bir kaç tıklama ve tıklama var ve burada. Bu kılavuzda, Windows PC'niz için akıllı telefonunuzu bir web kamerasına dönüştürmek için gereken tüm adımları göstereceğiz:

Android akıllı telefonunuzu Windows PC'niz için bir web kamerasına dönüştürmek için nelere ihtiyacınız var?

Her şeyden önce, akıllı telefonunuzu web kamerası yapabilecek bir Android uygulaması indirmeniz ve yüklemeniz gerekir. Play Store'da bu tür çok sayıda uygulama var, ancak bunların içinde en iyisi DroidCam Wireless Webcam..

Uygulama, kablosuz bir şebeke kullanarak veya bir USB kablo bağlantısı kullanarak Android akıllı telefonunuz ile Windows bilgisayarınız arasında bir bağlantı oluşturarak çalışır.

Android uygulaması iki türde mevcuttur: ücretsiz ve ücretli. Bu kılavuzu oluşturmak için kullandığımız ücretsiz sürüm, akıllı telefonunuza reklam görüntüleme dezavantajına sahiptir ve ücretli Pro sürümü, yüksek çözünürlüklü video (720 p'ye kadar) için destek sunma avantajına sahiptir; bu seçenek, "FPS Boost" adlı bir seçenektir ; Video çoğaltma, video döndürme, görüntü kontrastını ve netliğini ve diğerlerini artırma veya azaltma yeteneği gibi Windows istemcisi için iki kat daha yüksek kare hızına ve daha fazla özelleştirme seçeneğine olanak tanır. Bununla birlikte, Android akıllı telefonunuzu Windows PC'nizde kullanılabilen bir web kamerasına dönüştürmenin temel temel amacına ulaşmak için uygulamanın ücretsiz sürümü yeterlidir.

Devam etmeden önce hem Android akıllı telefonunuzun hem de Windows bilgisayarınızın aynı ağa bağlı olduğundan emin olun. Bundan emin olduktan sonra, sonraki adımları uygulayın:

Android akıllı telefonunuza DroidCam Wireless Webcam uygulamasını indirin ve yükleyin.

Önce Android için DroidCam Wireless Webcam uygulamasını Play Store'da indirip yükleyiniz. Uygulama Android akıllı telefonunuza yüklendikten sonra Windows bilgisayarınıza geçin ve bir sonraki adımı atın.

DroidCam Client uygulamasını Windows PC'nize indirin ve yükleyin.

Windows PC'nizde favori web tarayıcınızı açın ve şu web sayfasını ziyaret edin: DroidCam Windows İstemcisi. Yüklendikten sonra üzerinde Client v6.0 adlı büyük bir düğme görmelisiniz. DroidCam İstemcisini indirmek için tıklayın

Windows bilgisayarınızda, masaüstünüzdeki gibi bir yere kaydedin. Ardından içeriğini çıkartın: 736 KB'lik bir boyutla , DroidCam.Client.6.0.exe adlı dosyayı çalıştırın.

DroidCam.Client.6.0.exe dosyasına çift ​​tıklayın / dokunun ve Windows bilgisayarınıza DroidCam İstemcisini yüklemek için sihirbazın talimatlarını izleyin. Sihirbaz oldukça basittir:

Windows DroidCam İstemcisi ile DroidCam Kablosuz Webcam Android uygulamasını bağlayın.

Android akıllı telefonunuza gidin ve DroidCam Kablosuz Web kamerasını açın. Listeyi, Tüm uygulamalar listenizde bulmalısınız.

DroidCam Wireless Webcam uygulamasını ilk açışınızda hoş geldiniz ekranında karşılaşırsınız, ekranın nasıl kullanılacağı hakkında hızlı başlangıç ​​kılavuzunu görebilirsiniz. Okuyun ve sonra Next (Sonraki ) üzerine, ardından ekranın altındaki Got it butonlarına dokunun.

Şimdi DroidCam Kablosuz Webcam uygulaması, hangi bağlandığınız WiFi ağını, Android akıllı telefonunuzun IP adresini ve uygulama tarafından kullanılan bağlantı noktasını gösteren yeni bir ekran yükledi.

Örneğin, bizim durumumuzda, WiFi IP 192.168.1.24 ve DroidCam Port 4747'dir. Bu bilgiye çok yakında ihtiyaç duyacağınız için akıllı telefonunuzun kilidini açık tutun.

Windows bilgisayarınıza gidin ve DroidCam İstemcisine odaklanın . Windows istemcisini bir önceki adımda açmadıysanız, şimdi açın. Onun penceresinden, İç WiFi (LAN) üzerinden bağlayın bölümüne Android akıllı telefon üzerinde görüntülen ip adres bilgisini girin.

Ardından, Video'yu ve ayrıca isterseniz Ses onay kutularını seçtiğinizden emin olun . Android akıllı telefonun yalnızca kamera video beslemesini aktarıp mikrofonu etkinleştirip etkinleştirmeyeceğini kontrol ediyorlar.

Akıllı telefonunuzdan video akışını başlatın.

Son olarak, video veri aktarımını başlatmak için Windows DroidCam İstemcisindeki Başlat düğmesine tıklayın veya dokunun. şimdi akıllı telefonunuzun kamerasından gönderilen videonun bir önizlemesini görmelisiniz. Başka bir deyişle, artık çalışmakta olan bir web kameranız var! 🙂

Android akıllı telefonunuzu Camera, Skype ve Facebook'ta bir web kamerası olarak kullanın

Artık bir web kamerasına ihtiyaç duyan herhangi bir uygulamayı açabilir ve onu Android akıllı telefonunuzu (diğer bir deyişle DroidCam Kaynağı) kullanacak şekilde yapılandırabilirsiniz . Örneğin, Skype'ın Video ayarlarında DroidCam Kaynak 3 olarak adlandırılan bir web kamerası bulacaksınız . Skype ile kullanmak için tek yapmanız gereken onu seçmektir.

Aynı şekilde, Facebook'ta yeni akıllı web kameranızı kullanmak için yapmanız gereken tek şey bir video görüşmesi başlattığınızda onu seçin.

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags PC & WEB ÇÖZÜMLERİ, Android, akıllı telefon, Windows, PC, web kamerası]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU