10 Mayıs 2017 Çarşamba

PRATİK TELEFON ÇÖZÜMLERİ : WhatsApp Web'de çağrı oluşturma ve alma

WhatsApp Web’de çağrı oluşturma ve alma

WhatsApp Web’i kullanmak, WhatsApp’ın mesajlaşma servisini telefonunuza yapışmadan kullanmanın kolay bir yoludur. Masaüstü web tarayıcınızda web.whatsapp.com adresine giderek, hemen WhatsApp hesabınıza erişebilir ve arkadaşlarınızla tek tek veya grup sohbetlerinde sohbet etmeye başlayabilirsiniz. Akıllı telefonunuzu, masaüstünüzdeki hesabınıza erişmek için WhatsApp Web’in sağlayacağı QR kodunu taramak için kullanın.

WhatsApp Web harika, çünkü WhatsApp mobil aynası. Basitçe söylemek gerekirse, cep telefonunuzdaki her mesajınız masaüstünde okunabilir ve masaüstünde gönderdiğiniz her mesaj akıllı telefonunuza yansır. WhatsApp Web, arkadaşlarınızla ve arkadaşlarınızla fotoğraf, video ve sesli mesajlar göndermenizi ve almanızı sağlar.

Tek sorun, arama yapmanıza ve aramaları kabul etmemeniz. WhatsApp’da birini çağırmanız gerekiyorsa, onlara bir zil sesi vermek için akıllı telefonunuzu çekmeniz gerekecek. Benzer şekilde, birisinden WhatsApp aracılığıyla bir çağrı bekliyorsanız, çağrılarını cevaplayabilmeniz için telefonunuzun hazır olduğundan emin olmalısınız. Özellikle bilgisayarınızda neredeyse projeniz üzerinde çalışıyorsanız ve telefonunuzla uğraşacak vaktiniz yoksa, bu durum rahatsız edici olabilir.

Olası bir Çözüm

Neyse ki, bunun üstesinden gelmenin çeşitli yolları vardır ve bunlardan biri masaüstünüzde bir Android emülatörü indirip yüklemektir. Orada çok sayıda emülatör var, ancak mümkün olan en iyi hizmeti almak ve çevrimiçi güvenliğinizi korumak için araştırmanızı yaptığınızdan ve güvenilir bir kaynaktan bir emülatör bulduğunuzdan emin olun.

En iyi seçeneklerinizden biri, ücretsiz deneme sürümü olan AMIDuOS‘dur; ancak, ücretsiz denemeniz bittikten sonra Jelly Bean sürümü için 10 ABD Doları ve Lollipop sürümünde 15 ABD doları ödemenizi gerektirir. Sıkı bir bütçeniz varsa, oldukça iyi çalışan ücretsiz bir program olan Andy’yi kullanmak isteyeceksiniz (bazı kullanıcılar yükleme sorunlarını bildirmesine rağmen). Denenmiş ve test edilmiş bir çözüm arıyorsanız, en iyi bahis, uzun süredir devam eden ve Android topluluğunda favori haline gelen Bluestacks’tır.

Masaüstünüze bir Android emülatörü indirip yükledikten sonra yapmanız gereken en yakın şey Google Play Store’a erişmektir. Buradan, WhatsApp uygulamasını arayın ve mobil sürüm ile olduğu gibi indirip kurun. Cep telefon numaranızı doğrulamak ve hesabınızı kurmak için talimatları uygulayın ve hazırlanmışsınız! Artık, masaüstü bilgisayarınızı kullanırken WhatsApp ile görüşme ve arama başlatabilirsiniz.

Bu Kararlı Değil mi?

Bu işlemin WhatsApp tarafından onaylanmadığını not etmek önemlidir. Yani, yukarıda bahsedilen adımlar teknik olarak işe yarasa da, başvuru istediğiniz kadar pürüzsüz ve istikrarlı olmayabilir. Sonuç olarak, yol boyunca bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz ve uygulamayı alışılmadık bir şekilde kullandığınız için WhatsApp’tan destek alamazsınız. Bununla birlikte, Android emülatörünün geliştiricisinden yardım alabilirsiniz, bu nedenle yardıma ihtiyacınız olursa onlara danışmaktan çekinmeyin.

WhatsApp resmi blog popüler mesajlaşma uygulaması hakkında güncellemeleri alabilirsiniz.

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags PRATİK TELEFON ÇÖZÜMLERİ, WhatsApp, Web, çağrı]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU