24 Mayıs 2017 Çarşamba

PC & WEB ÇÖZÜMLERİ : Adobe Flash Player resmi yükleme

Adobe Flash Player resmi yükleme

Güvenlik sorunlarından kaçınmak için Adobe Flash Player’ın en son sürüme yükseltilmesi önerilir. Adobe, son sürümde, kullanıcıların Adobe Flash Player İndirme Merkezi aracılığıyla şu bağlantıyı ziyaret ederek elde edebileceği güvenlik güncelleştirmelerini içeriyor https://www.adobe.com/go/getflash

Masaüstü Bilgisayarlar İçin Flash Player

Adobe Flash Player, Linux, Mac OS ve Windows olmak üzere 3 önemli platform tarafından desteklenmektedir. Flash Player, ActiveX tabanlı, NPAPI tabanlı ve PPAPI tabanlı olarak bulunan bir eklentidir. Aynı şekilde, SWF dosyalarını doğrudan projektör sürümü vasıtasıyla açmak için kullanılabilir.

Mobil Cihazlar İçin Flash Oynatıcısı

Temel olarak Adobe Flash Player, Android, Windows CE, Blackberry, Palm OS, Symbian ve webOS’un bulunduğu çeşitli mobil OS için kullanılabilir. Bununla birlikte, mobil cihazlar için Flash Player’ın bulunması, Adobe’nin mobil cihazlardaki Flash desteğini çektiği 2011 yılına kadar sürdü. Yine de Adobe, Adobe AIR ile mobil uygulamalar olarak kullanılan Flash tabanlı içeriği desteklemeyi sürdürüyor.

Adobe AIR

Adobe Flash, muhtemelen iOS veya Android’de çalışan modern mobil cihazlarda çalışmaz. Mobil aygıtları ve masaüstü bilgisayarları desteklemek için web sitelerini oluşturmada duyarlı Web tasarımın yanı sıra HTML5’i Flash Player’a alternatif olarak kullanabilmelisiniz. Öte yandan Adobe Flash, bugüne kadar Adobe AIR kullanan mobil oyunlar oluşturmak için kullanıldığı için kullanılmaktadır.

Adobe Flash Player sürümünüzün eski olduğunu düşünüyorsanız, resmi web sitesini ziyaret etmeniz gerekiyor https://get.adobe.com/flashplayer/otherversions/ Bilgisayarınızın şu anda kullandığı işletim sistemini seçmeniz yeterlidir. Daha sonra, seçtiğiniz işletim sisteminin bir sürümünü seçmeniz istenecektir. Onayladıktan sonra, güncellenmiş sürümü karşıdan yüklemeye başlamak için Şimdi İndir düğmesini tıklatmanız gerekir.

Adobe Flash Player artık Google Play Store’dan indirmek için mevcut değildir. Bununla birlikte, güvenlik ve güvenlik açığı konularını önlemek için uygulamayı her zaman resmi web sitesinden indirebilirsiniz.

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags PC & WEB ÇÖZÜMLERİ, Adobe Flash Player, resmi yükleme]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU