14 Mayıs 2017 Pazar

PC & WEB ÇÖZÜMLERİ : Windows 10'da Sanal dokunmatik yüz nasıl gösterilir ???

Windows 10’da Sanal dokunmatik yüz nasıl gösterilir ???

Windows 10 tablet kullanıcısıysanız Sanal Dokunmatik Yüzey kullanabilirsiniz. Bu özellik Windows 10 Creators Update v1703’te artık mevcut. Touchpad’i Göster düğmesini seçerek, Windows 10 v1702 masaüstü kullanıcıları bilgisayar ekranında bir Sanal Dokunmatik Yüzey görüntüleyebilir ve başka bir ekrana bağlandığında cihazlarını kolayca yönetebilirler. Bir fare gerektirmez.

Windows 10’da Sanal dokunmatik yüzeyi göster

Bu özellik öncelikle fare yerine geçmek ve gerektiğinde Windows 10 tablet kullanıcılarının ömrünü uzatmak üzere tasarlanmıştır. Etkinleştirildiğinde, cihazınızı daha büyük bir ekrana bağlayabilmeniz için tablet ekranınızda sanal bir dokunmatik yüzey görüntülenir.

Windows 10 sistem tepsisi veya bildirim alanında Dokunmatik düğmesini göstermek için, görev çubuğunda sağ tıklayın ve menü seçenekleri arasından, seçim göster dokunmatik düğmesi.

Windows, görev çubuğunun sağ alt tarafında, görev çubuğunun en sağındaki bildirim alanının yakınında bir Dokunmatik alan simgesi görüntüleyecektir. Bu, Eylem Merkezi simgesinin bulunduğu alanda Kalem Çalışma Alanı simgesinin yanında bulunur.

Yapmanız gereken tek şey, sanal dokunmatik yüzün tablet ekranınızda görünmesini sağlamak için sanal dokunmatik yüzey simgesine dokundurmak ve gitmek iyi.

Ekran üstündeki dokunmatik yüzeyi sürükleyerek taşıyabilirsiniz. Dokunmaya duyargayı istediğiniz yere yerleştirdikten sonra işaret etmek ve dokunmak için dokunmatik yüzey üzerinde parmağınızı sürükleyebilir ve kaydırmak için Windows 10 hareketlerini kullanabilirsiniz.

Ayrıca, dizüstü bilgisayarınızdaki fiziksel dokunmatik yüzeyin ayarları gibi, Sanal Dokunmatik Yüzey ayarlarını yapılandırabilirsiniz . Örneğin, Ayarlar bölümüne gidip, ‘Aygıtlar’ı seçip daha sonra hassaslığı seçerek, sanal dokunmatik yüzeyin hassaslığını ayarlayabilirsiniz.

Sanal Touchpad’in yalnızca dokunmatik bir cihazda etkinleştirilebileceğini lütfen unutmayın. Özellikin bir eksikliği, yarı saydam olmamasıdır. Bu nedenle, Yatay yönlendirme modundayken, dokunmatik yüzey küçük bir tablette ekranınızın biraz zaman alabilir.

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags PC & WEB ÇÖZÜMLERİ, Windows 10, Sanal dokunmatik yüz]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU