24 Mayıs 2017 Çarşamba

OYUN ÇÖZÜMLERİ : Windows 10'da Oyun modunu bireysel oyunlar için etkinleştirme veya devre dışı bırakma

Windows 10’da Oyun modunu bireysel oyunlar için etkinleştirme veya devre dışı bırakma

Oyun modu temel olarak Windows 10 PC’nizde en iyi oyun deneyiminize sahip olmanıza yardımcı olur.

Bir oyun için Oyun modunu kullandığınızda, Windows 10 oyun performansını ve kalitesini artırmak için oyun önceliğini verir. Windows 10, arka plan görevlerine ve diğer uygulamalara daha az öncelik vererek oyunu artırır.

Ayarlar / Oyun / Oyun modu‘na gidip Oyun modunu ve oyun çubuğunu açabilir veya kapatabilirsiniz. Ancak, tek tek uygulamalar için Oyun modunu etkinleştirmek veya devre dışı bırakmak için seçenekler bulamazsınız. Örneğin, düşük sistem kaynağı gerektiren bir oyunu oynuyorsanız, belirli bir oyun için oyun modunu devre dışı bırakabilirsiniz. Aynı şekilde, yalnızca oyun modunu, yalnızca acıkmış oyunlar için etkinleştirebilirsiniz.

Windows 10’daki belirli uygulamalar için Oyun modunu etkinleştirin veya devre dışı bırakın

Bu kılavuzda, Windows 10’daki belirli bir oyun için Oyun modunu nasıl etkinleştireceğinizi veya devre dışı bırakacağınızı göreceğiz.

Not :Yerleşik Oyun modunu etkinleştirmek ve kullanmak için Windows 10 sürüm 1703 veya daha yenisini çalıştırmalısınız. Sürümünüzü kontrol etmek için Başlat / görev çubuğu aramasında Winver.exe yazın ve ardından Enter tuşuna basın.

Oyun modunu etkinleştirmek veya devre dışı bırakmak istediğiniz oyunu veya uygulamayı açın.

Oyun / uygulama çalıştırıldıktan sonra, oyun çubuğunu görüntülemek için Windows logo + G tuşlarına aynı anda basın. Oyun çubuğunu açmak için Windows logo + G‘nin varsayılan klavye kısayolu olduğunu unutmayın. Oyun çubuğu için varsayılan klavye kısayollarını değiştirdiyseniz, lütfen klavye kısayolunu kullanın.

Oyun çubuğunu açmak istiyor musunuz?” Iletisiyle bir iletişim kutusu görürseniz, oyun çubuğunu görmek için Evet, bu bir oyun seçeneği işaretleyin.

Oyun çubuğu ayarlarını açmak için ayarları / dişli çark simgesini tıklayın.

Genel sekmesinin altında , geçerli uygulama Oyun modunu etkinleştirmek için Bu oyun için oyun modunu kullan seçeneğini işaretleyin. Aynı şekilde, geçerli oyunun Oyun modunu devre dışı bırakma seçeneğinin işaretini kaldırın.

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags OYUN ÇÖZÜMLERİ, Windows 10, Oyun modu, bireysel oyunlar]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU