4 Ekim 2014 Cumartesi

TELEFON ÇÖZÜMLERİ : En kaliteli ekran kilidi uygulamaları

Android işletim sisteminin en önemli özelliklerinden birisi de, istediğiniz arayüzü ve temayı telefonunuzda kullanabilmenizdir. Telefonunuza özelleştirilmiş ROM'lar ile telefonunuzu hızlandırabilir, farklı kilit ekranları ile kullanıcı deneyimini iyileştirebilirsiniz.

Bende sizlere bu konumda Android sisteminize yakışacak en iyi 10 kilit ekranını tanıtmak istedim değerli turkhackteam üyeleri. İçlerinden en beğendiğinizi telefonunuza kurabilirsiniz.

Cover Lock Screen



Henüz Beta sürümündeki bu uygulamayı indirdikten sonra, ikonlarınızı ekranın istediğiniz yerine taşıyabiliyorsunuz. İndirmek için BURAYA tıklamanız yeterlidir.

Echo Notifications



Bu uygulama ile bildirimleri kilit ekranınızda görebiliyorsunuz. Oldukça etkili bir uygulama olan Echo Notifications'ı BURADAN indirebilirsiniz.

Sparky



Bu uygulama kilit ekranınızın bir temaya dönüşmesini sağlıyor. En büyük sorunu ise şekil yada PIN girişine izin vermemesi. Kilit ekranını BURADAN indirebilir ve telefonunuza kurabilirsiniz.

LokLok



Bu uygulama ile kilit ekranınızdaki fotoğraflara farklı çizimler ekleyebiliyor, ve böyle görünmesini sağlayabiliyorsunuz. Dikkat çeken bir uygulama olduğu kesin. İndirmek için BURAYA tıklayabilirsiniz.

Locket



Bu uygulama ile kilit ekranınızda istediğiniz haberlerin akışını sağlayabiliyorsunuz. Programı kurduktan sonra, kilit ekranınızda hangi alanların geçiş yapacağını seçiyorsunuz, ve gerisini programa bırakıyorsunuz. Şu anda Türkçe dil desteği mevcut değil, ancak İngilizce olarak ta bu uygulamayı kullanabilirsiniz arkadaşlar. Kilit ekranını indirmek için BURAYA tıklayabilirsiniz.

dodol Locker



Listedeki en iyi kilit ekranları uygulamalarından birisi olan Dodol Locker, kendi içinde farklı kilit ekranlarını kullanıcılarına sunuyor. Sürekli güncellenen yeni kilit ekranlarını da indirmeniz mümkün. Programı indirmek için BURAYA tıklayabilirsiniz.

Go Locker



Listedeki en çok indirilmeye sahip olan bu uygulamayı mutlaka denemişsinizdir diye düşünüyorum arkadaşlar. Farklı temalara ve farklı kilit ekranlarına sahip olan, ve 100 milyondan fazla indirilmeye sahip olan bu popüler uygulamayı BURADAN indirebilirsiniz.

Locker Master



Animasyonlu görsellerle süslenmiş bu güzel uygulamayı BURADAN indirebilirsiniz.

C-Locker



Telefonunuza farklı temalar yükleyebileceğiniz uygulamayı BURADAN indirebilirsiniz.

MixLocker



Bu kilit ekranı ile farklı farklı arka planlara sahip olabiliyorsunuz. İndirmek için BURAYA tıklayabilirsiniz.

SAVAŞ KIRÇOVALI

ÖZEL BÜRO HACK TİMİ

[publicize twitter]

[publicize facebook]

[category teknoloji]

[tags TELEFON ÇÖZÜMLERİ, kaliteli, ekran kilidi uygulamaları]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU