11 Ekim 2014 Cumartesi

HACKER DOSYASI : Windowsta Manuel Keylogger Bulmak

 

Şuan cmd, regedit ve visual basici tam anlamıyla birlikte kullanamıyorum ama yakında keylogger koruma programı yapmayı düşünüyorum (vb6 ve birazda b4a).

1-Görev yöneticisinden program gizlenebilir.(App.TaskVisible = False)
2-Program kendini regeditteki başlangıçta çalıştır dizinine koyabilir.(HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Wi ndows\CurrentVersion\Run)
3-Program kendini taşıyabilir veya çoğaltabilir.
4-Log dosyasının adı bulamayacağımız bir isimde olabilir.
5-Gmailli veya ftpli keylogger olabilir.
6-Fudlanmış yani virüs totali temiz bir program olabilir.


Ama basit bir *.txt dosyası basit bir keyloggerda oluşturulur:

Başlattaki arama çubuğundan görev yöneticisini açalım log, keylog vs. vs. programları bulduysanız,regeditte başlangıçta çalıştırılan şüpheli programları verdiğim adresten bulduysanız veya gmail veya ftp için modeminizden veri takibi yaparak bulduysanız işimiz kolay.

 

Programı hemen bulup ortadan kaldırabilirsiniz. Eğer ki (istediğiniz adımdan başlayabilirsiniz) bu adımlarda işe yaramadıysa yapmamız gereken başlat butonuna tıklayıp arama yapmak, yazdığımız yazıyı tekrar bintext gibi özel bir programla .txt içinde aramak, sırayla şüpheli olanlara açarak bakmak big_smile veya tüm .txt dosyalarını cmd komutuyla veya normal geri dönüşüme veya başka bir yere taşıyıp başlat arama çubuğundan .txt arayıp (log dosyaları yeniden oluşturulur) yeniden oluşturulan text (iki tane aynı isimli dosyada olabilir) dosyalarını incelemek.

 

Ya da tüm txt dosyalarının uzantısını topluca cmd ile veya başka bir programla değiştirmek ve inceleme yapmak.Dosya uzantısı ve dizini değiştirilirken dizinde (ren ve move cmd komutu) gerekir.Başlattan .txt aratıp diğer sonuçlar butonuna basarak çıkan dosyaları geri dönüşüme atabilirsiniz.

http://i.hizliresim.com/3RqLAj.png

Bintext indir:
BinText-ustapc.org

İyi Günler...

SAVAŞ KIRÇOVALI

ÖZEL BÜRO HACK TİMİ

[publicize twitter]

[publicize facebook]

[category teknoloji]

[tags HACKER DOSYASI, Windows, Manuel Keylogger]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU