6 Eylül 2015 Pazar

WEB ÇÖZÜMLERİ : İnternette adeta hayalet gibi gezinin /// GHOST SURFING /// OKUYUN VE PAYLAŞIN

 

Kesinlikle okumadan geçmeyin çok değerli bilgiler var.

Merhaba arkadaşlar bu gün sizlere İnternette nasıl gizlenilir'den bahsedeceğim. Umarım beğenirsiniz. Dikkatlice okuyun.

İnternette Hayalet olmak istiyorsanız olmazsa olmazlar;

 

·        Tor

·        Vpn

·        Sanal makine[Virtual Machine]

·        TrueCrypt

·        md5 Şifreleme

Evet arkadaşlar bunlar ana karakterlerimiz. bunlar olmadan anonimliğin a'sı olmaz. tabi Anonimlik dereceleri farklıdır.

Ne yaptığınıza bağlıdır bu.

İlk olarak illegal iş yapıyorsanız ve gerçekten göze batacak bir şeyse şunları uyguluyoruz. bunları uyguladıktan sonra bırakın bilişim bakanlığını, Fbi bulamaz. İnternet sağlayıcınız bile göremez. başlıyorum en yüksek dereceden aşağıya doğru.

5.derece güvenlik; İllegal bir şey yapacaksanız yapmadan önce bunları uygulamanız gerekir.

İlk olarak Tor browser indiriyoruz. Ardından Bütün browserlardaki çerezleri vs her şeyi siliyoruz.

 

Ardından Tor browser'dan Vpn arıyoruz. Size önerim İPVanish vpn'yi öneriyorum. Paralıdır. ama en güvenli Vpn diyebiliriz.

Vpn'de önemli olan LOG Tutmaması yani Kayıt tutmaması sallıyorum. vpn sunucusu almanyada; ip'niz 128.12.32.12 "paypala girdiniz girdiğiniz andan Vpn sunucusunda bu Log kayıt edilir. Paypala girildi diye. Yani bu demek oluyor ki Anonimliği bitiriyor. Bu yüzden LOG Tutmayan bir Vpn Sağlayıcısı bulmanız gerekmektedir. Söylediğim İPVanish Asla ve asla Log tutmuyor. Hatta kendileri bile hangi server'a bağlandığınızı göremiyor. En gizli Vpn'dir. Ve en hızlılardan belirteyim. Ben Bu vpn'yi kullanıyorum 50 mb hıızm var Vpn'yi açtığımda almanyaya vs bağlanıyorum ve hızım 60 mb'lere çıkıyor.

YANİ DURUM BU Kİ VPN KULLANICAZ AMA KESİNLİKLE LOG TUTMAYAN VPN OLMASI LAZIM VPN SİTELERİNDE KULLANICI HAKLARI YERİNDE YAZAR BU BİLGİ. LOG TUTMADIĞI ZAMAN GÜVENDESİNİZDİR DEMEKTİR.

Şimdi Tor ile Vpn sitesine girdik oradan vpn indirdik. artık vpn'yi açabiliriz. Tor'u kapatabiliriz. Neden Tor'u açtık ? Vpn'yi satın alırken/indirirken ip'imiz belli olmasın diye. bu kadar önem alıyoruz bu kadar detay yani. Eğer Vpn vs alacaksanız en Güvenli satın alma yöntemi BİTCOİNDİR.


Tor'u kapattık şimdi sıra geldi TrueCrypt yüklemeye Truecrypt harddiskimize şifre koyar ve asla ve asla şifre girilmeden açılamaz. bu demek oluyor ki Sitelerde İnternette bıraktığım izler vs bazıları Harddiskimize kayıt olur ve bu dosyalar gözükmez. yani biz göremeyiz. Ama her hangi bir durumda bu işlerden anlayan biri rahatlıkla girip günlüğümüz gibi yaptıklarımızı okuyabilir. Bu yüzden TrueCrypt ile harddiski kitliyoruz ve sadece biz biliyoruz şifresini. Harddisk şuan mükemmel güvenlikte olacaktır.

Ardından Sanal makine indiriyoruz ve sanal makineye bağlanırken Vpn açık kalsın. O makineyede tor browser indiriyoruz.


Oraya vpn'gerek yok çünkü o makine sizin internetinizden aldığı için Kullandığımız Vpn oradada etki gösteriyor. Ama Yinede Tor browser'ı indirmek 1 kat daha güçlendirecektir ama derseniz yok istemiyorum. Hem sanal makine, hem tor fazla yavaş olacaktır.

Geldik son aşamamıza bu Aşamada yapacağınız her türlü şifrenizi Md5 Şifreleme olarak kaydedelim. Bu sanal makinenin şifresi olabilir, Dosya şifreleri olabilir, Harddisk şifresi olabilir, Md5 ile şifrelemek her zaman Korumayı en üst seviyeye çıkartır.

Bütün bunları yaptıktan sonra İnternetten bir şey satın alırken HER ZAMAN BİTCOİN KULLANIN. Bitcoin kullanmak her zaman en iyisidir. Hatta anonimliğinize 1 kat daha katmak istiyorsanız Bitcoin mixing yapın. Bitcoin zaten normalde anonim bir paradır. ama blokchain.info gibi sitelerden istersek ve zorlarsak bulunabilir. bu yüzden devreye Bitcoin mixin giriyor.


Bitcoin mixing nasıl çalışır ? Şöyle; şimdi sizin 1 bitcoininiz var ve alışveriş yapacaksınız. Bitcoin mixing siteleri vardır buraya giriyorsunuz alışverişinizi bunun üzerinden yapıyorsunuz ee bu bize ne kazandırdı ? Sizin gibi gelen insanlar var o siteye onlarda kendilerini koruma amaçlı geliyorlar aslında burada birbirinize yardım etmiş gibi oluyorsunuz sistem sizin bitconinizi ona aktarıyor onun bitconinin size aktarıyor yani karıştırıyor MİXLİYOR. bu yüzden Bitcoin artık tamamiyle asla ve asla İzlenemez, Takip edilemez, Bulunamaz olacaktır.

Artık bunları yaptıktan sonra, İnternette ne yapacaksanız yapın, Hiç bir şekilde bulunamazsınız. İnternet sağlayıcınız bile girdiğiniz siteleri bilemiyor ve ne kadar kullandığınızı bilmiyor. ama akk işliyor o kullanım alanı ile alakalı. Yani demek istediğim İnternet sağlayıcısı bile, Log'ları tutamazken Başka birinin Sizin ip'nizi izlemesi Sizin Loglarınız tutması imkansızın ve ötesinde.

Küçük bir not: Bitcoin wallet yani cüzdanını bilenler bilir. ONLİNE VE BİLGİSAYARA İNDİRİLEN PROGRAMLARDAN OLUŞURLAR. Eğer bir cüzdan açacaksanız. Kesinlikle bilgisayara indirilip kurulan programı tercih edin. Hackerlar online sitelerden çok kolay çalıyorlar. Ama eğer siz Bilgisayarınıza indirirseniz, ve harddiskinize TrueCrypt kurarsanız Asla ! hiç bir şekilde ! hiç bir yöntemle alamazlar cüzdanınızı. not: Eğer harddiskiniz ölürse yani yanarsa vs bozulursa içindeki bütün paralarınız gider çünkü bitcoin wallet sistemi harddiske kaydedilen kırışmış sha256 şifrelerinden oluşur. o yüzden büyün miktarlardaki bitcoinleri usb veya başka bir harddiske kesinlikle wallet olarak kopyalayınız.

Geçelim 5. seviyeden aşağıdaki anonimliğe 5 VE ALTI için sadece tor ve Vpn kullanmanız yeter.

Ama harddiskinizi her zaman şifreleyin derim. Ve en gerekli olan şey ise Vpn'dir. Ama BURASI ÇOK ÇOK ÖNEMLİ VERDİĞİM VPN MARKASINI YANİ İPVANİSH DIŞINDA KULLANACAKSANIZ KESİNLİKLE GÜVENİLİR VE LOG TUTMAYAN BİR VPN SAĞLAYICISI OLSUN. EĞER YANLIŞLIKLA GÜVENİLİR OLMAYIP, LOG TUTAN BİR VPN SAĞLAYICISI İSE SİZ BU ADIMLARI İZLEYEREK YAPTIM SANARSANIZ BİR GÜN BAŞINIZ YANAR.

Bu arada hazır yazıyorum Tor browserin çalışma mantığınıda yazayımda En azından kullandığınız şey ne kadar büyük işler başarıyor görün ve hayranlıkla kullanın :) Tor browser Amerikan Deniz Kuvvetlerinin geliştirdiği çok uzun zamandır en güvenli ve anonimliği en garanti altına alan bir uygulama olarak kabul edilir. Tor üzerinden nete çıktığınızda gönderdiğiniz veriler, gideceğiniz sitenin ip adresi de dahil katman katman tekarlı bir şekilde şifrelenir ve tamamen tesadüfi seçilen tor relay noktalarından geçer. İsmi neden Tor şimdi anlarsınız. Tor un açılımı The Oninon router. Yani Soğan, Prograım çalışma mantığı tıpkı Soğan gibidir. Siz Tor browsera girersiniz ve bir İp'ye bağlanmak istersiniz. Tor browser Sizin ip'nizi geri dönüşü olmayan bir şifreleme dili ile şifreler. ve Herhangi bir tor relaya gider tor relay dünyanın her tarafındadır düzensiz olarak gider. şans eseri yollanır. mesela buradan amerikaya, oradan isviçre, oradan hindistan, oradan avustralya ve son olarakta Gitmek istediğinz ip'de Kilitli olarak kalır. Yani neden Soğan Katman katman olduğu tıpkı soğan gibi. 5 katman ***ürüyor sizi. Ve neden Tor browser çok güvenlidir. Hem sizi başka ülkelerden İnternete bağlar, yetmezmiş gibi Sizin gönderdiğinz paket, verileri Açık olarak ***ürmez Özel şifreleme dili ile hiç bir şekilde açılmaksızın Sonsuzluğa gönderir o veriler size geri dönemez programın amacıda bu eğer o veriler geri dönse İp'niz belli olur. Tor gerçekten çok büyük ve Muhteşem bir yazılımdır. Şunu'da deyineyip

VPN - TOR FARKI NEDİR

Tor Çok güvenlidir asla ip noktasına geri dönülemez.
Ama çok yavaştır.
Video ve resim görüntülemede kötüdür.
Serverin durdurulması imkansızdır. çünkü giden paket geri gelmediği için, ve tor relay'ler her ülkede olduğu için durdurulamaz.

Vpn Ücretlidir. Crackli olanlarda vardır ama crackli olan yazılıma güvenilmez. hele ki Web güvenliği programıysa hiç güvenilmez. En iyisi Satın almaktır.

Çok hızlıdır, İnternetinizi hiç yavaşlatmaz aksine, bazı Vpn'ler hızlandırır bile.

Video- resim oynatması görüntü streaminde iyidir.

LOG TUTMAYAN BİR VPN KULLANMAZSANIZ VPN'NİN DEĞERİ DÜŞER. HİÇ BİR ANLAMI KALMAZ. KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE ÇOKÇA KEZ SÖYLEDİM BELKİ 10 OLDU. LOG TUTMAYAN BİR VPN KULLANIN.

==========

YANİ ikisinin arasındaki fark aslında pek yoktur birisi ücretli birisi daha hızlı diğer ücretsiz ve daha yavaş.

Ama biz ne yaptık ? 5. derece anonimlikte ikisini beraber açtık ve Anonimliği Tavan yaptık.

Arkadaşlar umarım beğenmişsizindir yazımı. Gönül rahatlığı ile İnternette dolaşabilirsiniz.


Umarım her şeyi anlamışsınızdır Okuduğunuz için Teşekkür ederim :)

Not: anlattıklarımın hiç birisinden sorumlu değilim. Bu uygulamalarla yapacağınız her şey kendi sorumluluğunuzdadır.

SAVAŞ KIRÇOVALI

[publicize twitter]

[publicize facebook]

[category teknoloji]

[tags WEB ÇÖZÜMLERİ, İnternet, hayalet]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU