16 Eylül 2015 Çarşamba

TELEFON ÇÖZÜMLERİ : Sevgiliniz yada Eşiniz WhatsApp'taki Son Görülme Saatinizi Bilmesin



WhatsApp'ın son görülme ve mavi tık gibi, özellikle çiftler arasında büyük sorunlara neden olan bu özellikleri WhatsNot on WhatsApp uygulamasıyla istediğiniz kişi için özelleştirebilirsiniz. Detaylı anlatım için makalemizi okumaya devam edebilirsiniz.

Dünya çapında en popüler mesajlaşma uygulaması haline gelen WhatsApp, yenilikleriyle ve sunduğu özelliklerle SMS'in de önüne geçerek 7'den 70'e herkesin kullandığı bir platform haline gelmiş durumda. Son görülme ve mavi tık gibi özelliklerin çiftler arasında birçok soruna neden olduğunu da hem görüyor hem de duyuyoruz. Bu problemi kökten çözmeye kararlı olan WhatsNot on WhatsApp uygulaması, gizlilik ayarlarını sadece bir kişi için özelleştirmenize olanak sağlıyor. Karşıdaki kişiyi engellemenize gerek kalmadan profil resmi, son görülme, durum gibi kişisel bilgilerinizi gizleyebileceğiniz uygulama ile büyük bir dertten kurtulabilirsiniz.

https://play.google.com/store/apps/d...rd_android_app

Uygulamayı Android cihazlarınıza indirip yükledikten sonra başlatıyoruz. Uygulamayı ilk başlattığınızda karşınıza bilgi sayfaları gelecektir. Skip butonunu kullanarak bu sayfaları atlıyoruz ve uygulama ana ekranına ulaşıyoruz.



Uygulama ana ekranına geldiğinizde, yukarıdaki sayfayla karşılaşacaksınız. Burada ismi bulunan kişilerin yanındaki kutucuğu işaretlemeniz yeterli. Uygulamayı kapatarak WhatsApp'ta konuşmaya devam edebilirsiniz. Karşıdaki kişi; profil resmi, durum ve son görülme gibi bilgilerinizi göremeyecek ancak size yazmaya devam edebilecektir.



Sol üstte bulunan butona bastığınızda açılan menüde; Unhide All butonunu kullanarak bilgilerinizi gizlediğiniz kişilerin kilidini açabilirsiniz. Rehbere yeni eklediğiniz numaralar bu listede yoksa, ******* butonuyla listeyi yenileyebilirsiniz.

Sevgilinizle sık sık son görülme saatiniz hakkında tartışıyorsanız, uygulamayı kullanarak bu dertten kurtulabilirsiniz. WhatsApp gizlilik ayarlarında herhangi bir değişiklik olmayacağından, sevgiliniz durumu anlamayacak ve siz de gönül rahatlığıyla WhatsApp'a girebilirsiniz. (Uygulamalar listesinden WhatsNot on WhatsApp uygulamasını gizlemenizde fayda var.)

[publicize twitter]

[publicize facebook]

[category teknoloji]

[tags TELEFON ÇÖZÜMLERİ, WhatsApp]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU