10 Eylül 2015 Perşembe

PROGRAM TAVSİYESİ : Adblock Browser iOS'a geldi.



Reklamları engelleyen Adblock tarayıcısı iOS için yayınlandı.

Reklamlar bazen internet deneyiminizi olumsuz olarak etkileyebiliyor. Sitelerin alakasız yerlerine yerleştirilen pop-up içerikli reklamlardan kurtulmak için PC'de AdBlock benzeri uygulamalar kullanabiliyorsunuz. Ancak mobil cihazlarda özellikle de iOS cihazlarda reklamsız internet deneyimi yaşamak pek mümkün değil. iOS 9 ile gelen Safari tarayıcısına eklenti kurulabilme özelliği henüz tam anlamıyla verimli çalışmadığı için farklı eklentiler yüklenmesi tavsiye edilmiyor.

Chrome ve Firefox tarayıcıları için geliştirilen Adblock Plus eklentisi popüler reklam engelleme araçları arasında yer alıyor. Adblock Plus firması geçtiğimiz aylarda Android platformu için reklam engelleme algoritmasını barındıran Adblock Browser uygulamasını yayınlamıştı. Beta aşamasında olan tarayıcı dün güncellenerek son kullanıcı ile buluştu.

Adblock Plus, iOS platformu için geliştirmiş olduğu Adblock Browser uygulamasını da bugün App Store'da yayınladı. Adblock Browser reklamları engellemesinin yanında hızlı bir internet deneyimi de sunuyor. Oldukça sade bir arayüze sahip olan Adblock Browser, Safari'ye alternatif arayanlar için biçilmiş kaftan.

Adblock Browser uygulamasını iOS için buradan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

[publicize twitter]

[publicize facebook]

[category teknoloji]

[tags PROGRAM TAVSİYESİ, Adblock Browser, iOS]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU