6 Ocak 2017 Cuma

PC & WEB ÇÖZÜMLERİ : Windows 10'da Microsoft Edge Tarafından Engellenen Dosyalar Nasıl İndirilir ??

Microsoft Edge, sizi çevrimiçi ortamda güvenli tutmak için tasarlanmış SmartScreen Filtresi olarak adlandırılan yerleşik bir özelliği vardır. SmartScreen Filtresi özelliği, Microsoft'a göre kötü niyetli olduğu bilinen web sitelerini ve dosya indirmelerini otomatik olarak algılar ve engeller. Kenar tarayıcısı otomatik olarak bazı verileri Microsoft sunucularına gönderir ve URL'yi ve dosya adını kötü amaçlı veya şüpheli olarak bildirilen bir URL ve indirme listesine karşı kontrol eder.
Microsoft Edge, bilinmeyen bir web sitesinden bir dosyayı veya programı indirmeye çalışırken "(dosya adı) karşıdan yüklemek güvensizdir ve SmartScreen Filtresi tarafından engellendi" iletisini gösterir, dosyayı veya programı başka web sitelerinden indirmeniz iyi bir fikirdir.

Windows 10'da Edge tarafından engellenen dosyaları indirin

Edge, bir dosyanın indirilmesini engelliyorsa ve dosyanın ve URL'nin güvenli olduğundan eminseniz, Edge tarafından engellenen dosyayı indirmek için verilen aşağıdaki yönergeleri izleyin.
Eğer "(dosya adı) indirmek için güvensiz ve SmartScreen Filtresi tarafından engellenmiş olan" olsun uyarı mesajı zaman tıklayın Görünüm indirme İndirme bölmesini görmek için düğmesine basın.
Edge tarafından engellendi dosya görmelisiniz. Sağ tıklayın bloke dosya üzerinde ve ardından güvenli olmayan dosya indirin PC'nize dosya indirme seçeneği. Bu kadar basit!
Alternatif olarak, Google Chrome, Mozilla Firefox veya benzeri üçüncü taraf tarayıcılar kullanabilirsiniz Vivaldi Kenar tarafından engellenen dosyaları indirmek için.
[status draft]
[nogallery]
[geotag on]
[publicize off|twitter|facebook]
[category teknoloji]
[tags PC & WEB ÇÖZÜMLERİ, Windows 10, Microsoft Edge]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU