22 Ocak 2017 Pazar

CEP TELEFONU ÇÖZÜMLERİ : Android telefonda WhatsApp video görüşmeleri nasıl kaydedilir ???

Bu eğitimde Android WhatsApp görüntülü aramaları kaydetmek nasıl olduğunu açıklıyor.

WhatsApp video görüşmelerini kaydetmek için ücretsiz bir ekran kayıt Android uygulaması kullanacağım. Bu ekran kayıt uygulaması, gelen veya giden WhatsApp video görüşmesini hızlı bir şekilde başlatmaya imkan tanıyan çok minimalist bit uygulama..

Bu Whatsapp video kaydedici, yalnızca hoparlörü kullandığınızda sesli aramayı da kaydedebilir. Böylece, WhatsApp video görüşmesi kaydı sırasında bir kulaklık kullanacaksanız, o zaman yalnızca diğer kişinin sesini değil de sesi kaydeder. İki tarafın seslerini de kaydetmenin tek yolu herhangi bir kulaklık olmadan WhatsApp video görüşmesi yapmaktır.

Bugün bu yazıda Android'de WhatsApp video görüşmelerinin nasıl kaydedileceğini göstereceğim.

Android telefonda WhatsApp video görüşmeleri nasıl kaydedilir:

Bahsettiğim gibi, WhatsApp video görüşmelerini kaydetmek için bir ekran kayıt uygulaması kullanacağım. "DU Recorder- Screen Recorder" ugulamasını indirin. Android ekran kaydını anında başlatıp durdurabilmeniz için kayan bir düğme ekler. Bir WhatsApp video çağrısı aldığınızda veya bir WhatsApp video çağrısı yaptığınızda, yapmanız gereken tek şey yüzen düğmeden ekran yakalama işlemine başlamaktır. Ardından, WhatsApp video görüşmesini her iki tarafın sesi ile birlikte kaydeder.

Tüm bu özelliklerin yanı sıra, kaydedilmiş bir ekran video çerçevesinde kestirme ve birden fazla kaydedilmiş videoyu birlikte birleştirme seçeneği de sunar. İsterseniz, kaydedilen WhatsApp çağrısını bu uygulamadan kendiniz düzenleyebilirsiniz.

Android'de WhatsApp videoları araması kaydetmek için ayrıntılı adımlar şunlardır

Yukarıdaki bağlantıdan DU Kaydediciyi indirin. Bundan sonra açın ve kayan bir düğme görürsünüz. Üzerine dokunun; ekran kaydını başlatmak / durdurmak, ekran görüntüsü almak, kaydedilmiş videoları görmek gibi seçenekleri göreceksiniz. Şimdi, bir WhatsApp video görüşmesi alırsanız veya bir Video çağrısı yaparsanız tek yapmanız gereken ekran kaydını başlatmaktır. Işlem. Ardından, WhatsApp video görüşmesini arka planda kaydetmeye başlayacak. WhatsApp video görüşmesi kaydını durdurmak için kayan düğmeye dokunun ve ardından Durdur seçeneğini belirleyin. Daha sonra WhatsApp video görüşmesi kaydedilecek ve aşağıdaki ekran görüntüsünde gösterildiği gibi bu uygulamanın arayüzünde görebilirsiniz. Ayrıca kaydedilen WhatsApp video çağrısını aygıtınızdaki varsayılan video oynatıcıda ve diğer video uygulamalarında görebilirsiniz. Aynı zamanda kaydedilen WhatsApp video görüşmesini WiFi ile PC'ye paylaşma seçeneği sunar.

Daha önce de söylediğim gibi, aynı zamanda WhatsApp video görüşmesinin sesini kaydeder. Çağrı yapmak için hoparlör kullanırsanız, her iki tarafın sesini kaydeder. Bununla birlikte, arama yapmak için bir kulaklık kullanırsanız, o zaman sadece sizin sesinizi kaydeder ve karşı taraftan ses kaydedecektir.

Bu yazıda Android'de WhatsApp video görüşmelerinin nasıl kaydedileceğini açıkladım. Bunun için, öğreticide bahsedilen ekran kaydedici uygulamasını WhatsApp video görüşmesini kaydetmek için kullanabilirsiniz. Gerçekten de bir kulaklık kullanırken diğer tarafın sesini kaydetmek için bir seçenek olmasını diliyorum. Bunun bir çözümünü biliyorsanız, aşağıdaki yorumlarınızda bana bildirin.

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags CEP TELEFONU ÇÖZÜMLERİ, Android, telefon, WhatsApp, video, görüşme]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU