6 Ocak 2017 Cuma

PROGRAM TAVSİYESİ : Universal USB Installer 1.9.7.0

Universal USB Installer (UUI), bir USB Flash Sürücüye eklemek için çeşitli Linux Dağıtımları arasından seçim yapmanıza izin veren bir Canlı Linux USB Oluşturma aracıdır.

Universal USB Installer (UUI) kullanımı kolaydır; Bir Canlı Linux Dağıtımı seçin, ISO dosyasını ve Flash Sürücünüzü seçin ve ardından Yükle'yi tıklayın. İşlem tamamlandıktan sonra, çalıştırılmaya hazır, seçilen işletim sisteminin kurulu olduğu bir önyüklenebilir USB Flash Sürücünüz olacak.

Farkında değilseniz, Linux'un 'Canlı' dağıtımı açık kaynaklı işletim sistemine harika bir bakış sağlar. Universal USB Installer, doğrudan bir CD'den Linux'u önyükleme ile çevrili sorunlara basit bir çözüm sunar. Canlı Linux CD'leri kendi problemleriyle birlikte gelir; Optik medya yavaştır ve salt okunurdur. Bu, OS'u biraz yapılandırma becerinizi sınırlar. Ayrıca, günümüzün ultra taşınabilir dizüstü bilgisayarlarının ve netbook'larının çoğunun optik sürücüsü yok!

Flash sürücüler herhangi bir optik medyadan çok daha hızlıdır ve kolayca yazılabilirler. Standart USB bağlantı noktasına sahip mevcut tüm bilgisayarlarda da kullanılabilir.

Universal USB Installer (UUI) farklı şekillerde kullanılabilen mükemmel bir araçtır. Kullanımı oldukça kolaydır, nispeten hafiftir ve Ubuntu ve Debian da dahil olmak üzere çok sayıda Linux varyasyonunu desteklemektedir. Genel olarak, Universal USB Installer, PC'nizde bir Linux OS çalıştırmanın en kolay yollarından biridir.

Universal USB Installer  1.9.7.0 indir

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags PROGRAM TAVSİYESİ, Universal, USB, Installer]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU