6 Ocak 2017 Cuma

PC & WEB ÇÖZÜMLERİ : Ücretsiz Ölü veya Sıkışmış Pikselleri Algılama, Düzeltme ve Onarım Programı

Yeni bir akıllı telefon, dizüstü bilgisayar veya LCD TV monitörü satın aldığınızda yaptığınız ilk şey ölü pikselleri kontrol etmektir. Çoğu zaman, Dell Monitör veya Asus Laptop veya Samsung Smartphone gibi markalı bir ürün satın alırsanız, garanti süresi boyunca ölü pikseller garanti kapsamındadır. Ölü ya da sıkışmış pikselleri tespit etmek ve onarmak için daha fazla gerek kalmadan 6 ücretsiz araç bulunmaktadır.

Stuck (Sabitlenebilir) vs Ölü Pikseller (Sabitlenebilir Değil)

Sıkışmış bir piksel, komşu pikseller değiştiğinde güncellenemeyen parlak bir renk noktasıdır. Sıkışmış pikseller, ekranın geri kalan kısmı siyah olduğunda en belirgindir. Sıkışık piksel ölü piksellerden farklı. Sıkışmış bir piksel, her zaman – kırmızı, yeşil veya mavi – tek bir renktir. Bunun yerine ölü bir piksel siyahtır. Yapışmış bir pikodu "sıkıştırmak" sıklıkla mümkün olsa da, ölü bir pikselin sabitleneceği olasılığı daha düşüktür. Ölü bir piksel sadece siyahla sıkışmış olsa da, pikselin hiç güç alamaması mümkündür. Sürekli beyaz renk gösteren hatalı bir piksel "sıcak piksel" olarak bilinir.

01 – PixelHealer [Fixer] | Windows

PixelHealer, ölü ya da sıkışmış bir pikselden yanıp sönen RGB renklerinin yeniden canlandıracağı konseptini kullanmaktadır. PixelHealer, mağazaya geri dönmeden önce ölü pikselleri kendiniz düzeltmeye çalışmanıza yardımcı olabilir! LCD veya TFT ekranlarda, masaüstü monitörlerinde, dizüstü bilgisayarlarda veya tabletlerde ölü, sıkışmış veya sıcak pikselleri düzeltmek için kullanabilirsiniz.

Öncelikle, ekranınızı veya tabletinizi ölü, sıkışmış veya sıcak pikseller için kontrol etmek için kendi Bedava İşgal Renkli taşınabilir uygulamamızı kullanın. Ardından, yükleme olmadan PixelHealer'ı indirin ve çalıştırın, ölü pikseli renkli onarım penceresiyle kaplayın ve Yanıp Sönmeyi Başlat'ı tıklayın. PixelHealer, ölü ya da sıkışmış bir pikselden yanıp sönen RGB renklerinin yeniden canlandıracağı konseptini kullanmaktadır. Dolayısıyla, onarım penceresini bir süre çalıştırın, ölü pikselin sabitlendiğini veya canlanıp canlandırıldığını kontrol edin. Ve gerekirse işlemi tekrarlayın.

PixelHealer sezgisel bir arayüze sahiptir ve kullanımı çok kolaydır. Onarım penceresini taşımak veya yeniden boyutlandırmak için farenizi veya parmağınızı kullanın. Yanıp sönen renkleri, yanıp sönen aralığı değiştirmek veya belirli bir süre sonra uygulamayı otomatik olarak kapatmak için sezgisel Ayarlar penceresini açın.

02 – InjuredPixels [ Detector ] | Windows

InjuredPixels LCD monitörlerde arızalı (sıcak, ölü veya sıkışmış) pikselleri kolayca kontrol etmenizi sağlar. Yaralı Pikseller, satın almadan önce yeni bir LCD monitörü test etmek için veya garanti süresi boyunca önceden satın alınmış monitörü test etmek için kullanılabilir (çünkü üreticinin ölü piksel politikasına göre değiştirilebilir). Bozuk Pikseller, ekranı birincil veya özel renkle doldurarak seçilen renkle eşleşmeyen pikselleri ekranda incelemenize izin verir.

Programın kullanımı kolaydır: Ana komutlarla menüyü elde etmek için tıklama veya renkler arasında geçiş yapmak için ok tuşlarını kullanın veya sağ tıklayın. Bozuk Pikseller, bilgisayarınıza yüklemeye gerek kalmadan doğrudan çalıştırılabilir: taşınabilir sürümü indirin ve çalıştırın.

03 – JScreenFix [ Fixer ] | All HTML5 Browsers

JScreenFix piksel düzeltme algoritması dört milyondan fazla ekrana uygulanmıştır ve hatalı pikselleri onarmak için kullanılabilecek en etkili yazılım çözümüdür. JScreenFix, PixelHealer'e çok benzer bir web uygulamasıdır, ancak kullanmak için hiçbir şey indirmenize gerek yoktur. Bu, çok çeşitli platformlar için uygun olmasını sağlar ve şu anda iOS ve Mac cihazları için en iyi çözümdür.

  • Çoğu ekranları düzeltir – LCD ve OLED için uygundur. >% 60 başarı oranı.
  • Yükleme Yok – Yüklenecek hiçbir şey yok. Web tarayıcınızda HTML5 ve JavaScript'i kullanır.

04 – LCD DeadPixel Test [ Detector ] | All Browsers

Bu, kontrast için katı arka plan renkli sayfalar dizisi görüntüleyerek LCD "ölü piksel" (sıkışmış AÇIK veya sıkışmış pikseller) LCD'ini daha kolay tespit etmesini kolaylaştırmak için tasarlanmış basit bir testtir.

05 – Dead Pixel Buddy [ Detector ] | All Browsers

Uygulamanın çalışma şekli oldukça basittir: temel olarak, ekranı sizin tarafınızdan seçilen renkle doldurarak ölü veya sıkışmış pikselleri net bir şekilde görünür hale getirir. İlk denemeden kırık pikselleri fark etmeyebileceğiniz için çeşitli renklerle denemeniz önerilir – varsayılan renklerden biriyle (siyah, beyaz, kırmızı, yeşil veya mavi) gidebilir veya özel bir renk belirleyebilirsiniz. Dead Pixel Buddy'yi, istediğiniz zaman sıklıkta renkler arasında geçiş yapacak şekilde ayarlayabilirsiniz – sadece Zaman Çevrimi değerini değiştirin ve ayarlanmış olursunuz.

06 – Dead Stuck Pixel Screen Fix [ Fixer ] | All Browser

Dizüstü bilgisayarınızın ekranında veya retina ekranında ölü ya da sıkışmış pikseller var mı? Ölü piksel veya sıkışmış piksel tamir / bozuluncaya kadar bu videoyu tekrar yayınlamaya devam edin. Bu video, Macbook Pro'nun Retina ekranında (UHD 4K) sıkışmış pikselleri düzeltti. Uyarıldığına göre, piksele bağlı olarak saatler sürebilir.

Bu yöntem sizin için uygun değilse, Google kalem piksel yöntemi veya ekranınızın üreticisine başvurun. Bu video aynı zamanda akıllı telefonlar, iPhone, iPad ve tabletlerde de çalışmalıdır! uyarı – Ekranı izlemeyin! Mümkünse ekranı çevirin ve videonun sonuna kadar çalışmasına izin verin, gerekirse videoyu tekrarlayın.

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags PC & WEB ÇÖZÜMLERİ, Ücretsiz, Ölü, Algılama, Onarım Programı]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU