27 Ocak 2017 Cuma

PROGRAM TAVSİYESİ : Şimdi AVG Antivirus 2017'yi Ücretsiz İndirin

Yaklaşık dört ay önce, Avast AVG'yi satın aldı. Avast şimdi Free 2017 AVG Antivirus Windows PC için yayımladı ve indirmek için hazır.

AVG Antivirus Ücretsiz 2017

Avast'a göre, yeni AVG Antivirus Free 2017, PC'nizi korumak için hem Avast'ın hem de AVG'nin en iyi teknolojisini kullanıyor. AVG Antivirus Free 2017 şimdi de sıfır saniye malware için gerçek zamanlı koruma sağlıyor.

AVG Antivirus Ücretsiz 2017 özellikleri

Windows için AVG Antivirus Free 2017, bilgisayarınızı virüslerden, casus yazılımlardan, fidye yazılımlarından, Truva Atlarından, rootkit'lerden ve diğer kötü amaçlı yazılımlardan korumanıza yardımcı olur. Ayrıca, güvensiz e-posta eklerini, indirmeleri ve bağlantıları engelleyecektir.

Windows için AVG Antivirus 2017 temiz bir arayüze sahiptir ve muhtemelen klasiklerinin en iyilerinden biridir.

AVG Free Antivirus artık öncelikli güncelleştirmeleri, sadece ücretli baskısında daha önce mevcut olan bir özellik alır. Yeni özellikler listesi pasif mod ile devam ediyor. Pasif mod, en iyi koruma için iki güvenlik ürününü birlikte çalıştırmanıza izin verir. Bu, AVG Antivirus'a herhangi bir sorun yaşamadan başka bir antivirüs de kurabilir ve çalıştırabilirsiniz demektir.

Tüm bu özelliklere ek olarak, AVG Antivirus Free 2017'de yeni bir özellik daha bulunmaktadır. AVG TuneUp yardımcı programı, kullanıcıların PC'lerinde performans taramaları gerçekleştirebilmesi için AVG Antivirus Free 2017'ye entegre edilmiştir. Yalnızca ücretsiz taramalar yaptığını ve AVG TuneUp'ın tam sürümünü alamadığınızı unutmayın.

AVG Free Antivirus'un önceki sürümleri gibi, yeni bir dosya ve klasörleri silebilirsiniz kullanarak dosya parçalayıcı aracı da sunuyor.

AVG, şu an için AVG Antivirus Free 2017 çevrimdışı kurulum yazılımlarını sunmuyor. Web kurulumunu indirmeniz ve AVG Antivirus Free 2017'yi bilgisayarınıza indirip yüklemek için aynı işlemi çalıştırmanız gerekir. Yükleme işlemi sırasında kurulum üçüncü taraf yazılımı kurmanızı önerdiğinden dikkatli olun. Bu istenmeyen tekliflerin işaretini kaldırdığınızdan emin olun.

AVG Antivirus Free 2017 kurulum dosyasının en son sürümünü indirmek için aşağıdaki resmi sayfayı ziyaret edin. AVG Antivirus Free 2017, Windows 10 (x86 ve x64), Windows 8 (x64 ve x86) ve Windows 7 (x64 ve x86) ile tamamen uyumludur.

AVG Antivirus 2017'yi Ücretsiz İndirin

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags PROGRAM TAVSİYESİ, AVG, Antivirus]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU