16 Ocak 2017 Pazartesi

PC ÇÖZÜMLERİ : USB Sürücüyü Kilitleme ve Devre Dışı Bırakma - Ofiste Veri Hırsızlığını Önleme

Birisi yetkisiz bir USB'yi bilgisayarınıza bağladı ve dosyalarınızı kopyaladığından ne sıklıkta veri çalındı? USB Portlarını devre dışı bırakma veya etkinleştirme çözümünün oldukça basit olması nedeniyle endişelenmenize gerek yok. USB Kilidi, verilerinizin USB Sürücülerine (Android telefon / iPhone), Harici Diskler, CD'ler / DVD'ler veya diğer taşınabilir aygıtlara sızdırılmasını ve kopyalanmasını önleyen bir veri sızıntısı önleme aracıdır.

USB Kilidi yüklendikten sonra, size ait olmayan tüm sürücüleri ve aygıtları engellemenizi sağlar. USB Kilidi çalınmayı veya saldırıyı durdurabilir ve veri hırsızlığı korkusu olmadan kimseyle bilgisayarınızı paylaşabilirsiniz. Bu, USB bağlantı noktasını kilitlemenize, DVD / CD yazıcılarını salt okunur hale getirmenize, bazı web sitelerini engellemenize, bazı programları yasaklamanıza ve diğer aygıtları devre dışı bırakmanıza yardımcı olan kolay bir USB Güvenli Yazılım ve güçlü Endpoint DLP Suite'tir.

01 – MyUSBOnly | Bedava | Windows

Uç nokta güvenlik çözümü MyUSB, USB aygıtlarına yetkisiz erişimi önler ve hassas verilerin sızdırılmasını önler ve dosyalarınızı güvence altına alır. İster BT uzmanı olun, küçük bir işletme sahibi veya yalnızca hassas veri güvenliği konusunda endişe duyan biri MyUSBOnly veri hırsızlığına karşı sizi koruyabilir. Kötü Adamları USB bağlantı noktanızdan kilitleyin. USB kilitleme için esnek ve hafif bir çözüm.

·         Güvenilir USB depolama cihazlarınızdan başka tüm cihazları engelleyerek veri hırsızlığını önleyin. Dosyalarınızın parmak uçları, akıllı telefonlar ve taşınabilir USB sabit disklerinde uzaklaşmasını durdurun

·         Gizlice tüm USB bağlantısını kes, bağlantıyı kes ve dosya / klasör kopyaladı, değiştirildi, silinmiş aktivite

·         PC'nize yetkisiz bir USB depolama aygıtı bağlı olduğunda bir e-posta bildirim mesajı alın

·         Bunu görünmez yapın, böylece sorunlu iş arkadaşlarınızı, ziyaretçileri, aile üyelerini veya yöneticileri yakalayabilir, caydırabilirsiniz.

02 – GiliSoft USB Lock | Bedava | Windows

Birisi yetkisiz bir USB'yi bilgisayarınıza bağladı ve dosyalarınızı kopyaladığından ne sıklıkta veri çalındı? USB Portlarını devre dışı bırakma veya etkinleştirme çözümünün oldukça basit olması nedeniyle endişelenmenize gerek yok. GiliSoft USB Lock, USB Sürücülerine (Android telefon / iPhone), Harici Diskler'e, CD'lere / DVD'lere veya diğer taşınabilir aygıtlara veri sızıntısını ve kopyasını önleyen bir veri sızıntısını önleme aracıdır. USB Kilidi yüklendikten sonra, size ait olmayan tüm sürücüleri ve aygıtları engellemenizi sağlar.

USB Kilidi çalınmayı veya saldırıyı durdurabilir ve veri hırsızlığı korkusu olmadan kimseyle bilgisayarınızı paylaşabilirsiniz. Bu, USB bağlantı noktasını kilitlemenize, DVD / CD yazıcılarını salt okunur hale getirmenize, bazı web sitelerini engellemenize, bazı programları yasaklamanıza ve diğer aygıtları devre dışı bırakmanıza yardımcı olan kolay bir USB Güvenli Yazılım ve güçlü Endpoint DLP Suite'tir. Kurumsal kullanıcıların kolaylık sağlamak için, dağıtmak veya ikincil geliştirme, biz de komut satırı sürümü sağlar, eğer ihtiyacınız varsa lütfen bize ulaşın.

·         Blok USB / SD Sürücüler – USB / SD disklerden okumayı devre dışı bırakın veya USB / SD disklere yazmayı devre dışı bırakın. Yetki vermediğiniz veya güvenilen aygıtlar Beyaz listede olmadığı sürece herhangi bir USB / SD sürücüsünün bilgisayarınıza erişmesine izin vermez.

·         CD Kilitleme, Blok Ortamı ve Blu-ray Diskleri – DVD / CD disklerinden okumayı devre dışı bırakma veya DVD / CD yazıcıyı salt okunur hale getirme. Bu uygulama aynı zamanda disk hub'ı, bölmesi, birleşik veya CD / DVD sürücüsünü kullanan ve bir sürücü harfi tahsis eden tüm diskleri engelliyor.

·         Güvenilir Cihazlar Beyaz Liste – 'belirli onaylanmış' USB kalem sürücülerine izin vermek için bir beyaz liste oluşturabilirsiniz. Ardından, beyaz listede olanlar dışındaki tüm USB sürücüler engellenir.

·         Raporlar ve Kayıtlar – USB Kilidi tam raporlar ve günlükler sağlar: (1) USB Aktivitesi – Bilgisayarınıza bağlı tüm USB disklerdeki tüm dosya işlemlerini izleyin (dosyaları sil gibi). (2) Erişim Geçmişi'ni Reddet ve İzin Ver. (3) Etkinlik Beyaz Listesi.

·         Web Sitesi Kilidi – Bazı web sitelerine erişmeyi engelleyin. Bu yardımcı program, Internet Explorer'daki istenmeyen web sitelerini engellemenizi sağlar. Bir web sitesi engellendiyse, kullanıcı boş bir sayfaya veya "engellenmiş bir sayfaya" yönlendirilir ve orijinal sayfanın içeriği bilgisayarınıza yüklenmez.

·         Devices Lock – Program, CD, DVD, disket, SD Kart Okuyucuları, flaş ve USB sürücüler gibi çıkarılabilir medya aygıtlarına okuma veya yazma erişimini sınırlamak için kullanılabilir. Ayrıca, iPhone, Android telefon, yazıcı, modem, telefon bağlantı noktaları, kızılötesi, mavi diş, 1394 bağlantı noktalarını devre dışı bırakmak için kullanılabilir.

·         Programlar Kilidi – IE, Outlook, AOL, AIM, Dropbox ve diğerleri de dahil olmak üzere tüm programları çalıştıran engelleme. Tek bir düğmeye basarak kontrol panelinizi bile kilitleyebilirsiniz.

·         Güçlü Kendini Koruma Modu – Kimse bu yazılımı şifre olmadan kaldırabilir ve bu programı Görünmez Modda gizleyebilirsiniz. Birisi 5 kezden fazla yanlış şifre girdiğinde, önceden tanımlı e-postanıza alarm bildirimleri gönderir ve bilinmeyen giriş geçici olarak yasaklanır.

·         Kopya Koruması – Program, önemli dosyalarınızın ve telif hakkı materyalinin, herhangi bir USB sürücüsüne veya benzeri depolama cihazlarına, sizin izniniz olmadan çoğaltılamasına izin vermeyen gelişmiş bir veri sızıntısı önleme teknolojisi teknolojisini kullanmaktadır.

·         Veri Sızıntısını Önleme – Size ait olmayan diğer tüm yetkisiz cihazları engellediğiniz sırada hangi cihazın bilgisayarınıza erişebileceğini kontrol etmenize izin vererek, verilerinizin USB sürücülerine ve diğer bu tür depolama aygıtlarına sızmasını önler.

03 – URC Access Modes | Bedava | Windows

URC ACCESS MODES v3.0 ile, en iyi 6 araç olan şifre korumalı bir arayüzle masaüstü / dizüstü bilgisayarımız için tam koruma ve kontrol sağlayabiliriz. USB Sürücüler, Sabit Disk vs. gibi USB Yığın Depolama Aygıtlarını devre dışı bırakabildiğimiz için USB ve Fare, Klavye gibi normal çalışacak olan USB ve CD Araçları ile Veri Hırsızlığı Elimizden Tasarruf Sağlanamaz, Webcam vs Virüs Sorunu ortadan kaldırıldı, çünkü hiçbir veri aktarılmadığı için bizi virüslerden koruyor

04 – USB Write Protect | Bedava | Windows

Bu pratik uygulamanın yardımıyla, USB depolama cihazınızdaki verileri yanlışlıkla silinir veya yetkisiz kullanıcılar tarafından erişilmesini önleyin. Bu uygulama, USB depolama aygıtlarınızı içeren değerli dosyalarınızı yanlışlıkla değiştirilmiş veya silinmemiş olarak korur ve izinsiz kullanıcıların USB Depolama Aygıtlarını bağlamalarını ve değerli dosyalarınızı kopyalamalarını önler.

·         USB Yazma Koruması – USB depolama aygıtlarınızı içeren değerli dosyaları yanlışlıkla değiştirilmiş veya silinmiş halden korur.

·         USB Aygıt Kilidi – Yetkisiz kullanıcının USB depolama aygıtlarını bilgisayarınıza bağlamasını ve değerli dosyalarınızı kopyalamasını önleyerek gizliliği korur

·         USB Aygıtı Otomatik Çalıştırma Denetimi – USB depolama aygıtları, virüs ve diğer kötü niyetli programların en önemli kaynaklarından biridir. USB Aygıtının otomatik çalıştırma işlevini devre dışı bırakıp bilgisayarınıza otomatik olarak çalışmasını ve bilgisayarınıza aktarılmasını önleyerek bilgisayarınızı virüslerden ve diğer kötü amaçlı programlardan korur.

·         Parola Korumalı Ayarlar – Koruma ayarlarınızı parola ile koruyabilir ve yetkisiz kullanıcıların koruma ayarlarınızı değiştirmesini önleyebilirsiniz.

05 – USB Disk Manager | Bedava | Windows

USB disklerinizi daha güvenli bir şekilde kullanmanıza yardımcı olan kompakt, taşınabilir ve yapılandırması kolay bir Windows yardımcı programı. Bu yardımcı programla, USB aygıtlarını kolayca devre dışı bırakabilir, bunları yazmaya karşı korumaya alabilirsiniz veya ortak virüslerin yürütülmesini ve yayılmasını zorlaştıran USB disklerden uygulama yürütülmesini (imkansız değilse) engelleyebilirsiniz.

USB Disksini devre dışı bırakın, USB çıkarılabilir diskleri okumayı veya yazmayı engellemek için tüm USB çıkarılabilir disklerinizi devre dışı bırakın. Bu şekilde kullanıcı USB disklerinden makinenize dosya aktarımı yapamaz ve dosya aktaramaz. Sistem seviyesindeki devre dışı bırakma, yalnızca herhangi bir kullanıcı arayüzünde gösterilmez, ancak herhangi bir program için de erişilebilir olmayacaktır.

06 – USB Disks Access Manager | Bedava | Windows

USB Diskler Erişim Yöneticisi, USB disklere erişimi yönetmenizi sağlayan ücretsiz bir Windows yardımcı programıdır. Seçmek, okumak ve yazmak için üç seçenek vardır, sadece okunabilir ve USB diskleri algılamaz. USB çıkarılabilir diskler vasıtasıyla bilgisayarlarına erişimi kontrol etmek isteyen kullanıcı veya yönetici için ücretsiz bir araç.

·         USB Disklere Oku ve Yaz Erişimi – Bilgisayarın USB disklerine okuma ve yazma izni veren varsayılan ayar budur.

·         USB Diskten Okunabilir Erişim – Bu seçenek bilgisayarın USB disklerinden okuyabilmesini sağlar. Bazı durumlarda, bilgisayarınızdaki dosyaların bilgisayarınıza takılı USB disklerine kopyalanmasını istemeyebilirsiniz.

·         Disable USB Disks Detection – Bu seçenek seçildiğinde, bilgisayara takılı olan tüm USB diskleri algılanmaz. Bazı durumlarda, bilgisayarınıza ya da bilgisayarınızdan rasgele bir dosya aktarımını istemeyebilirsiniz. Bu seçenek, bunu yapmanızı sağlar.

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags PC ÇÖZÜMLERİ, USB, Sürücü, Ofis, Veri Hırsızlığı, Önlem]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU