22 Ocak 2017 Pazar

PROGRAM TAVSİYESİ : Windows 10' da Sistem Performansını ve Kaynağını izlemek için ücretsiz yazılım

Windows kullanıcıları sistemin durgunluğundan şikayet etmek yaygındır. Bazı durumlarda durgunluk, düşük spesifik donanıma bağlı olabilirken, çoğu durumda başka bir şey olabilir. Diğer şeyler gibi, Windows işletim sisteminin de düzenli olarak bakıma alınması ve bakım yapılması gerekir.

Bir geçici dosyaları silerek başlamak diskleri birleştirmek, kullanılmayan programları kaldırmak ve genellikle bu takip edebilirsiniz. bilgisayar kaynaklarını izlemeye yardımcı olacak "Windows'da Performans İzleyicisi ile çalışma" yazısını paylşamıştım.

Sistem Performansını izlemek için yazılım

Normalde kullanabilirsiniz süre Windows Görev Yöneticisi sistem performansı ve kaynakların kullanılması izlemek için bu araçları çok daha fazlasını sunuyoruz.

01. Perfmon or Performance Monitor

Windows 10/8/7 sistem performansını izlemek sağlayan bir Windows dahili bir araçtır. Aracı WinX menüsünü açarak ve yazarak açılabilir perfmom.exe . Performans izleyicisi açık olduğunda sol bölmeye gidin ve Kullanıcı Tanımlı düğümünde sağ tıklayın ve Yeni> Veri Toplayıcı Grubu'nu seçin. Ayrıca kendi ismini verebilir ve güvenilirlik monitörünü veya bağımsız performans izleyicisini çalıştırmayı seçebilirsiniz.

02. LeeLu Monitors AIO

Eğer dahili, Windows Perfmon aracıyla memnun değilseniz,  LeeLu Monitors AIO çok basittir. İzleme aracı, klasörler, bellek ve kayıt defteri dosyalarını sisteminizde izlemenize yardımcı olmak için en iyisidir. Kurulum paketi, 4 Klasör İzleme, NOF İzleme, İzleme 4 Boşta Kalma, Reg Canlı İzleme, Pano Kuralları ve Bellek Çizgisi gibi yardımcı programları içerir. Araç öncelikle aşağıdaki özellikleri sunar: 4 Klasör, NOF İzleyicisi, İzle 4 boşta, Reg Canlı İzle, Pano Kuralları ve Bellek Çizgisi. LeeLu, çoğunlukla, hatalı etkinlikler belirli bir süreyi aştığında klasörleri kontrol etmenizi ve uyarı vermenizi sağlayan bir araçtır.

03. Wise System Monitor

En iyi sistem izleme araçlarından biridir ve kullanıcılara bellek kullanımını, CPU kullanımını ve bilgisayarınızdaki donanım bileşen bilgisiyle birlikte çalışan tüm ilgili süreçleri izlemenin basit bir yolunu sunar. Bu araç, bilgi işlem kaynaklarınızı neyin tükettiğini ve PC'nin hangi bölümünün aşırı ısınmakta olduğunu bilmenizi sağlar, böylece bir performans sorununun giderilmesinde oldukça kesin bir yaklaşımın yolunu açar.

Araç, sisteminizin işlemlerini izlemenize ve yönetmenize yardımcı olan İşlem izleyicisi, donanım bilgilerini görüntülemek için donanım monitörü, işletim sistemi listesine ayrılmış bölüm ve indirme hızını, yükleme hızını, CPU kullanımını ve ayrıca yüklemeyi gösteren kullanışlı bir kayan pencereden oluşur.

04. Performance Monitor by HexaGora

Performans İzleyicisi, bir widget'a daha çok benzemektedir ve kullanıcıların, gerçekte gelişmiş ayar ilgili istatistikleri görmelerini sağlar. Program CPU, Bellek, Disk ve Ağ kullanımını gösterir ve kaset alanında saklanabilir dört tamamen yapılandırılabilir küçük grafiklerden oluşur. Ayrıca, Windows tamamen bağlanabilir. Seçenekler için sağ tıklayın, taşımak için tek bir paneli sürükleyin ve ayrıca eklenen tüm panelleri taşımak için CTRL tuşuyla birlikte tek bir paneli sürükleyin.

05. HWMonitor

Yukarıda listelenen programların çoğu, düzenli kullanıcılar iseniz, ancak bir oyuncuysanız ve oyun RIG'inizin istatistiklerini bilmeniz gerekirse, HWMonitor sizin için..

PC sistemi birincil sağlık sensörlerini izlediğinden, HWMonitor sizin için doğru araçtır. Program, CPU sıcaklığını, gerilimi, güç tüketimini, anakart gerilimini, sıcaklıkları, fan hızlarını, GPU voltajını ve diğer pek çok ilgili bilgileri görüntüler.

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags PROGRAM TAVSİYESİ, Windows 10, Sistem Performansı, ücretsiz yazılım]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU