6 Ocak 2017 Cuma

PC & WEB ÇÖZÜMLERİ : En iyi 5 Ücretsiz VPN Hizmeti

VPN, interneti kullanırken güvenlik sağlayan araçlar veya yazılımlardır. Bu yazılım verilerinizi şifreler ki hiç kimse verilerinizi kullanamaz. Şifreleme, güvenlik amaçlı tüm verilerinizi gizler. Bazı VPN yazılımı ücretsizdir ve bazıları ücretlidir. Özgür yazılıma gelince, birçok sınırsızlık ve kısıtlama vardır, çünkü bunlar bedelsizdirler.

Ücretsiz VPN

Ücretsiz VPN'ye kullanmadan önce iki kez düşünmelidir çünkü güvenli ve güvenilir olmayan bir çok yazılım vardır. Bir süre verilerinizi üçüncü taraflara satabilirler ve önemli veri kaybı olasılığı olabilir. Dolayısıyla ücretsiz VPN'leri kullanmamaya özen gösterin. Veri güvenliği ve şifrelemeniz için en iyi 5 ücretsiz VPN hizmeti..

VPN Yazılımı

01 – CyberGhost | Windows | Kısıtlı Kullanım

CyberGhost, kendinizi saklamak için çok güvenli ve en çok kullanılan VPN aracıdır. Bant genişliği için herhangi bir sınırı yoktur. Ancak hız konusunda bazı sınırlamalar vardır, böylece her kullanıcı hızlı ve güvenilir İnternet bağlantısının tadını çıkarabilir. Web sayfalarını kolayca sörf yapabilmeniz için size her biri için isimsiz olmanızı sağlar.

02 – VyprVPN | Windows | 500 MB 

VyprVPN, İsviçre'den. Size güvenlik ve koruma sağlar. Verilerinizi, performansınızı ve hızınızı şifreler. Bazı faaliyetlerinizi takip eder. Ayda 500 MB sağlar ve size eşzamanlı 2 bağlantı sunar.

03 – TunnelBear | Windows | Sınırlı

TunnelBear çok heyecan verici ve kullanıcı dostu bir VPN. Arayüzü çok karmaşık değildir. Çok basit ve kullanımı kolaydır. Bant genişliği kullanımında sınır sağlar. Müşteri hizmetleri 7/24 olup her an onlarla iletişime geçebilirsiniz ve kısa sürede size cevap vereceğim. TunnelBear hemen hemen her İşletim Sistemi ile uyumluluk sağlar.

Bu VPN çoğunlukla çekici arayüzü nedeniyle kullanılıyor. Ve herhangi bir etkinliğin günlüğünü takip etmez. TunnelBear size eksiksiz güvenlik ve koruma sağlar.

04 – Hide.me | Windows | 2 GB

Bu, Malezya tarafından sağlanan bir VPN hizmetidir. 22 ülkeden 28 sunucusu bulunuyor. Anonim sörf yapmaya ve kendinizi herkesten gizlemeye kimselerle gidebilirsiniz. Bu, tüm verilerinize tam şifreleme sağlar. Bir ay boyunca 2 GB veri sınırı sağlar.

05 – Hotspot Shield | Windows

Hotspot Shield başka bir ücretsiz VPN. Çok kötü ya da çok iyi değil. Hotspot Kalkanı, Windows, Mac, Linux veya Ubuntu'nun hemen hemen her İşletim Sistemiyle uyumluluk sağlar. En hızlı ve uygun fiyatlı VPN aracıdır. Anonim tarama sağlar.

Hepsi en iyi ücretsiz VPN yazılımıdır. Bunların hepsi size güvenli ve korunan yollarla veri şifreleme imkanı sunar. Tavsiyem, yukarıda listelenen tüm VPN hizmetleri bir dereceye kadar özgür olduğu için tüm hizmetleri kullanmaktır. Bu nedenle, tüm bu VPN hizmetlerini ücretsiz gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags PC & WEB ÇÖZÜMLERİ, Ücretsiz, VPN, Hizmet]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU