22 Ocak 2017 Pazar

PC ÇÖZÜMLERİ : Taşınabilir USB Antivirus, Scamware ve Malware'i Kaldırmak

Bilgisayarınızla doğru olmayan bir şey var mı? Güvenlik yazılımını indirmeye çalışırken açılan pencerelerden rahatsız mı ediyorsunuz ya da PC'nizin güvenli olmadığını iddia eden uyarılar var mı? Sanki "scamware" olarak bilinen bir tür tehdit bulaşmış gibisiniz. Çözüm? Norton Power Eraser.Norton Power Eraser özellikle scamware'i agresif olarak hedeflemek için tasarlanmıştır. Geleneksel virüs taramasının her zaman algılamadığı tehditleri ortadan kaldırmak için en kapsamlı tarama teknolojimizi kullanır, böylece bilgisayarınızı geri alabilirsiniz.

Microsoft Windows XP, 7, 8, 8.1 ve 10 kötü amaçlı yazılım bulaşmışsa, şansınız virüsten koruma virüsü veya trojan tarafından devre dışı bırakılmış olabilir. Kötü amaçlı yazılımları devre dışı bırakmak üzere programlandığı için herhangi bir antivirüs programını kaldırıp yeniden yüklemek işe yaramaz. Burası taşınabilir USB antivirüsünün kurtarma işlemine geldiği yerdir. İki kafalı birinden iyidir, farklı bir güvenlik yazılımından ikinci bir görüş sahibi olmak, hiçbirinden daha iyidir. Daha fazla ado olmadan, burada 7 taşınabilir anti-virüs vardır.

01 – Microsoft Safety Scanner (136MB

PC'nizde bir virüs var mı? Microsoft Güvenlik Tarayıcı, isteğe bağlı tarama sağlayan ve virüsleri, casus yazılımları ve diğer kötü amaçlı yazılımları kaldırmaya yardımcı olan ücretsiz indirilebilir bir güvenlik aracıdır. Mevcut virüsten koruma yazılımınızla çalışır.

Microsoft Güvenlik Tarayıcısı, karşıdan yüklendikten sonra 10 gün içinde doluyor. Bir taramayı en son kötü amaçlı yazılımdan koruma tanımlarıyla yeniden çalıştırmak için, lütfen Microsoft Güvenlik Tarayıcı'yı indirin ve çalıştırın.

02 – Avira PC Cleaner (2.2 MB)

PC Cleaner, diğer kötü niyetli yazılım karşıtı ürünlerle birlikte çalışan bir zararlı yazılım tarayıcıdır. Windows XP (SP3) ve üzeri çalıştıran PC'leri, dizüstü bilgisayarları ve netbook'ları korur. Hepsinden iyisi, PC Cleaner kurulum, kayıt veya ek sürücüler gerektirmez.

03 – Intel'in McAfee GetSusp (1.5MB)

McAfee GetSusp, bilgisayarlarında keşfedilmemiş zararlı yazılımlardan şüphelenilen kullanıcılar içindir. GetSusp, algılanamayan kötü amaçlı yazılımları izole etmek için bilgisayar sistemlerinin derin teknik bilgiye duyulan gereksinimi ortadan kaldırır. Bunu, buluşsal yöntemlerin bir kombinasyonu kullanarak ve şüpheli dosyaları toplamak için McAfee Global Threat Intelligence (GTI) Dosya İtibar veritabanını sorgulayarak yapar.

04 – Comodo Cleaning Essentials (22MB)

Comodo Cleaning Essentials (CCE), kullanıcıların bulaşmış bilgisayarlardan kötü amaçlı yazılımları ve güvensiz işlemleri tespit etmelerini ve kaldırmalarını sağlamak için tasarlanmış bir dizi bilgisayar güvenlik araçlarıdır. Taşınabilir bir uygulama olarak tasarlanan yazılımın yüklenmesi gerekmez ve doğrudan bir USB anahtarı gibi çıkarılabilir ortamlardan çalıştırılabilir. CCE iki temel teknolojiden oluşur:

  • KillSwitch – uç nokta sistemlerinde çalışan potansiyel olarak güvensiz işlemleri tanımlamak, izlemek ve durdurmak için gelişmiş bir sistem izleme aracı. KillSwitch, türünün benzersiz bir ürünü olan benzersiz bir şekilde, güvenilmez süreçleri izole etmek için Comodo'nun devasa beyaz listesi veritabanını kullanır; yanlış pozitifleri azaltarak ve uç nokta makinesinde sorun gidermek için harcanan süreyi kısaltarak, BT operasyonel verimliliğini artırır.
  • Kötü amaçlı yazılım tarayıcı – bir sistem içinde gizli olan virüsleri, kök dizinleri, gizli dosyaları ve kötü amaçlı kayıt defteri anahtarlarını çıkarma ve kaldırma yeteneğine sahip tam özellikli kötü amaçlı yazılım tarayıcı. Tarayıcı son derece yapılandırılabilir, daha önce bilinmeyen virüsleri tespit etmek için en son sezgisel teknikleri kullanır, birinci sınıf malware kaldırma özelliklerine sahiptir ve sistemin başlatılması sırasında yüklenen gizli sürücüleri ve hizmetleri algılama yeteneğine sahiptir.

05 – Kaspersky Security Scan (700KB)

PC'nizdeki bilinen zararlı yazılım ve yazılım açıklarını kontrol eder ve ücretsiz Kaspersky Security Scan ile bilgisayarınızın güvenlik durumunu size önerir. Kaspersky Security Scan, bilgisayarınızı en yeni virüsler ve ortaya çıkan tehditler için tarayabilmesini sağlamak için Kaspersky Lab'ın en yeni teknolojilerini ve bulut tabanlı güvenlik bilgilerine gerçek zamanlı erişimi kullanıyor.

06 – Symantec Norton Power Eraser (2.9MB)

Norton Power Eraser, bilgisayarınızdan tehditleri kaldırmak için indirilebilen ve çalıştırılabilen ücretsiz bir araçtır. Bir Symantec ürününüz veya başka herhangi bir güvenlik ürününüz olsa bile tehditleri taramak için bu aracı çalıştırabilirsiniz. Bilgisayarı Normal modda başlatamazsanız, bu aracı Güvenli modda çalıştırabilirsiniz. Norton Power Eraser indirmek kolaydır ve en agresif bilgisayar virüslerini algılamak için bilgisayarınızı hızla tarar. Bu aracı yüklemenize gerek yoktur.

Norton Power Eraser aracı yalnızca Microsoft Windows işletim sistemli bilgisayarlarla uyumludur. Mac OS X'te çalışan bilgisayarlarla çalışmaz.

Norton Power Eraser, tehditleri tespit etmek için agresif yöntemler kullanır ve kaldırılması için bazı meşru programlar seçebileceği bir risk söz konusudur. Dosyaları kaldırmadan önce tarama sonuçları sayfasını dikkatlice incelemelisiniz.

07 – Dr.Web CureIt! (157MB)

Dr.Web CureIt! MS Windows 8/7 / Vista / XP / Server 2003/2008/2012 (32 ve 64 bit sistemler) çalıştıran bilgisayarları iyileştirmek için vazgeçilmez bir araçtır. Dr.Web CureIt! Virüsten koruma yazılımı tarafından algılanmayan virüsleri, kökleri, Truva atlarını, casus yazılımları ve diğer kötü niyetli nesneleri algılar ve etkisiz hale getirir.

08 – Zemana AntiMalware Portable (5MB)

Ne kadar kötü bulaşmış olursa olsun, bilgisayarınızı birkaç dakika içinde temizleyin! Zemana AntiMalware Free mümkün kılıyor! Zamana AntiMalware, düşük kaynak tüketimi nedeniyle herhangi bir kötü amaçlı dosyayla bulaşmadığından emin olmak için günlük olarak programı kullanabildiğiniz için bilgisayarınıza yüklemeniz için mükemmel bir seçimdir ve arayüzü kullanmak için kolaylık nedeniyle program her zaman için geçerlidir.

09 – Emsisoft Emergency Kit (270MB)

Emsisoft Acil Durum Paketi, yazılım yüklemesi olmadan kötü amaçlı yazılımları taramak ve virüs bulaşmış bilgisayarları temizlemek için kullanılabilen bir dizi program içerir: Emsisoft Emergency Kit Scanner ve Emsisoft Commandline Scanner. Emsisoft Acil Durum Seti Tarayıcısı, grafik kullanıcı arayüzü ile tamamlanmış güçlü Emsisoft Tarayıcıyı içerir. Virüs, Truva atı, Casus Yazılım, Reklam Yazılımı, Solucanlar, Çeviriciler, Keylogger ve diğer kötü amaçlı programlar için virüs bulaşmış PC'yi tarayın.

10 – Sophos'un HitmanPro (12MB)

HitmanPro sadece 12 MB'dir ve kurulum gerektirmez. Doğrudan bir masaüstünden, USB Flash Sürücüsünden, CD / DVD'den veya uzaktaki bir depolama aygıtından başlayabilir. Virüsten koruma yazılımınız kötücül yazılımlar tarafından manipüle edilmiş olsa bile veya fidye yazılımı dosyalarınızı almaya başlarsa, HitmanPro normal olarak, tehdidi algılayan ve kaldıran işlev görür.

HitmanPro, sürekli olarak tehditleri işletim sisteminizden kaldırma ve virüs bulaşmış Windows kaynaklarını güvenli, özgün sürümlerle değiştirme yeteneğine sahiptir; bu arada, yeniden enfeksiyon girişimleri önleyici olarak engellenir. Her gün yeni bir kötü amaçlı yazılım barındırıyor ve güvenilir web sitelerinde bile düzenli virüsten koruma programlarından kaçınarak her yerde bulunabiliyor. HitmanPro, tespiti önleyen sıfır gün, yeni nesil zararlı yazılımları bulmak ve ortadan kaldırmak için davranışsal derin taramasını kullanarak antivirüsünüzün yanında çalışacak şekilde tasarlanmıştır.

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags PC ÇÖZÜMLERİ, USB, Antivirus, Scamware, Malware]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU