6 Ocak 2017 Cuma

PC & WEB ÇÖZÜMLERİ : Gizliliğin Korunmasında En iyi 20 Ücretsiz VPN Hizmeti

İnternet dünyanın en büyük bilgi kaynağı olmasına rağmen bir çok ülkede kısıtlamalarla erişim engelleniyor.

Bu kısıtlamalar ülkeye özgü olabilir veya ofis tarafından zorlanan politikalar nedeniyle bazı bürolarda ve okullarda engellenebilir. Bazı hizmetlerin yalnızca ABD ve İngiltere gibi seçilen ülkelerde kullanılabildiği birçok örnek vardır. Bu sorunlarla karşı karşıyaysanız, Free VPN (Sanal Özel Ağ) bu sorunları çözmenize yardımcı olacaktır. Bu VPN servislerinin yanı sıra web'e anonim olarak göz atmanızı sağlar.

Sanal bir özel ağ (VPN), özel bir ağın Internet gibi kamu ağları boyunca genişletilmesini sağlar. Bir ana bilgisayarın paylaşılan veya ortak ağlar arasında, özel ağın tüm işlevselliği, güvenlik ve yönetim ilkeleri ile özel ağın ayrılmaz bir parçası olduğu şekilde veri gönderip almasını sağlar.

Burada, engellenen sitelere erişmek için kullanabileceğiniz en iyi ücretsiz VPN hizmetlerinin bir listesi verilmektedir, lütfen bazı hizmetlerin tamamen ücretsiz olduğu halde bazılarının bant genişliği veya ücretsiz hesaplar için kullanım saatleri açısından kısıtlamasına dikkat edin.

01 – VPN Book

VPN Book, hükümet sansürünü atlamak, kurumsal gözetim ve ISS'nizi izlemek için şifreli bir tünel üzerinden güvenli bir şekilde tüm internet trafiğinizi yönlendirerek sizi meraklı gözlerden ve bilgisayar korsanlarına güvenle tutmak için en yeni teknolojiler ve en gelişmiş şifreleme teknikleriyle tasarlanmıştır. VPNBook, herkes için ücretsiz ve güvenli PPTP ve OpenVPN hizmet erişimi sağlayarak interneti güvenli ve özgür bir yerde tutmaya çalışmaktadır.

02 – Hide.Me 

Hide.Me ayda 2GB veri trafiği sunar ve seçim yapabileceğiniz 2 yer vardır. Hide.me internet bağlantınızı şifreler ve internete isimsiz olarak göz atmanızı sağlar.

03 – Finch VPN

Finch VPN, şifreleme ve çoklu sunucular içeren ücretsiz VPN sunucusu sunuyor. Bant genişliği ücretsiz sunucu ile sınırlıdır.

04 – Hotspot Shield

Windows, Mac ve başka ücretsiz VPN çözümü iPhone sınırsız bant genişliği

05 – CyberGhost

CyberGhost, ücretsiz pakette ayda 1GB şifreli trafik önermekte, CyberGhost başka bir Windows'a özgü VPN istemcisidir. Hizmeti kullanmak için ücretsiz bir hesap için kayıt yaptırmanız gerekmektedir.

06 – FreeVPN.Me

AES-256 gibi son teknoloji şifreleme teknolojilerini kullanan freevpn.me, trafiğinizi sizinle dünya çapında web arasında şifrelenmiş bir tünel üzerinden yönlendirerek gerçek Ip adresinizi gizleyerek ISS'nizden gizlilik ve çevrimiçi koruma sağlanmasını sağlıyor , Bilgisayar korsanları, kimlik hırsızları ve devlet sansürünü yenmek için.

07 – ProXPN

ProXPN, Windows ve Mac ile kullanılmak üzere tasarlanmış ücretsiz bir VPN hizmetidir. ProXPN, bağlanmak için kullanılan küçük bir ücretsiz uygulama indirerek çalışır. Hizmet, ayrıca, iPhone'u ve VPN'yi destekleyen diğer cep telefonlarıyla da uyumludur.

08 – SecurityKiss

SecurityKiss, OpenVPN'ye dayalı bir VPN uygulamasıdır. Uygulamanın eşsiz özelliklerinden biri, kullanımı çok basit olması ve herhangi bir kayıt veya kullanıcı hesabı gerektirmemesi … SecurityKiss tarafından sağlanan ücretsiz paket, günde 300MB veri aktarımı getiriyor, ancak hızlı bir şekilde kapatılamayan bir hat sunuyor . Servise erişmek için SecurityKiss yazılımına ihtiyacınız olacak ve bu yalnızca Windows ile uyumludur.

09 – Its Hidden

Orijinal olarak dosya paylaşımı için bir koruma olarak kurulan Its Hidden, rekabetçi bir ücretsiz hizmetin yanı sıra daha iyi bir çekişme (sunucu başına daha az kullanıcı), profesyonel destek ve ayrılmış IP adresleri sunan ücretli çözümler sunmaktadır.

10 – Hideman

Hideman, Windows için size birkaç ülke arasında hızlı bir şekilde bir IP adresi tahsis edebilen ve konuma dayalı içerik kısıtlamalarını atlamak ve engellenen sitelere yerel olarak erişmek için size yardımcı olacak basit ve ücretsiz bir VPN hizmetidir. VPN, Avustralya, Kanada, Çek Cumhuriyeti, Fransa, Almanya, Hollanda, Panama, Rusya, Singapur, Ukrayna, İngiltere, ABD'den IP'leri desteklemektedir.

11 – Froot VPN

FrootVPN, internete güvenli ve anonim bir bağlantı oluşturan bir VPN tünel açma hizmetidir. FrootVPN tüm Windows ve Unix / Linux sistemleri, Iphone, Ipad ve Android cihazlarında çalışır.

12 – iVPN

Bu, ABD, İngiltere ve diğer ülkeler için de VPN sunan başka bir premium VPN hizmetidir. IVPN, OpenVPN ve L2TP / IPSec protokolü olmak üzere iki tür VPN hizmeti sunar.

13 – HideIPVPN

Bu VPN hizmeti, Birleşik Devletler ve Birleşik Krallık'taki sunucularda ücretsiz VPN hesapları sunar. Bu VPN hizmetini kullanarak engellenen sitelere erişebilirsiniz.

14 – USA IP

USA IP'den Mac OS, Windows 7, Vista, XP, Linux ile uyumlu PPTP, L2TP ve OpenVPN test hesaplarını ücretsiz alabilirsiniz.

15 – ibVPN

IbVPN, İnternet kullanıcılarının web'den izi bırakmadan ve takip edilmeden görünmez ve güvenli bir şekilde sörf yapmalarını sağlar. Bilgisayarınızda yüklü olan tüm programlar otomatik olarak VPN ile çalışır böylece en üst düzey güvenlik ve anonimlik sağlanır.

16 – VPNreactor

VPNreactor, anlık erişim ve yüklemek için karmaşık bir yazılım olmaksızın mükemmel ücretsiz ve internet gizlilik hizmeti sunmaktadır. Windows, Mac OSX, iPhone / iPod, iPad, Unix dahil tüm platformlarda çalışır.

17 – TunnelBear

Bu, çoklu aygıtlar arasında ücretsiz VPN sağlayan çok kullanışlı bir diğer hizmettir. TunnelBear size her ay 500MB boş veriden yardım sağlar. Ayrıca kendi katılarak serbest verilerin bir bonus 1GB alabilirsiniz Twitter promosyon.

18 – TorVPN

TorVPN ile, OpenVPN sunucusuna, SSH erişimine, PPTP ve TOR proxy'sine erişebilirsiniz. Ücretsiz bir VPN seçeneği ayda 1GB sınırlı ve üzerinde çalışır , Windows ve diğer mobil yanı sıra ve tablet platformları.

19 – SpotFlux

Spotflux, mobil internet trafiğinizi şifreler ve sıkıştırır. Sizi dijital zarardan ve bant genişliği tasarrufundan korumak için milyonlarca bulut tabanlı gerçek zamanlı hesaplamalar yapar. Birden fazla cihazda çalışır.

20 – GetVPN

GetVPN günlük 1 saat ücretsiz VPN erişimi sunmaktadır, ancak ücretsiz hesapta kapatılan https ve SMTP'ye ve diğer bağlantı noktalarına erişim sağlamamaktadır.

Burada listelenmemiş ücretsiz bir VPN kullanıyorsanız, lütfen yorumlarda paylaşın, listeye ekleyelim

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags PC & WEB ÇÖZÜMLERİ, Ücretsiz, VPN, Hizmet]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU