27 Ocak 2017 Cuma

PROGRAM TAVSİYESİ : UVK Ultra Virus Killer Portable 10.3.2.0

UVK Ultra Virus Killer taşınabilir, basit, ancak güçlü bir Virüs giderme ve sistem onarım aracı kiti. Bir Sistem yükseltici ve Akıllı kaldırıcı gibi özellik yığıları vardır. Taşınabilir UVK Ultra Virus Killer'in en önemli özelliklerinden biri de sistem onarım bölümüdür. Bu bölümde, en yaygın sistem onarım ve bakım görevlerini yerine getiren araçlar bulunur. Aynı zamanda, en çok bilinen malware temizleme araçlarını otomatikleştirme yeteneğine sahiptir ve kendi otomatik üçüncü parti uygulamalarınızı ve profesyonel raporlarınızı oluşturmanızı sağlar.

Yukarıda belirtildiği gibi, Sistem yükseltici aracı eksiksiz bir kayıt defteri ve dosya sistemi temizleyicisidir. Geçersiz başvurular denemek ve bulmak için kayıt defteri boyunca tekrarlayıcı döngüyle değil, aynı zamanda bir dosyaya veya başka bir kayıt defteri anahtarı / değerine işaret edip etmediğini belirlemek ve her bir anahtar ve değeri ayrı ayrı analiz ederek karşılık gelen Öğe, listeye eklenmeden önce mevcut değil.

UVK Ultra Virus Killer taşınabilir aygıtlardan daha iyi olanı Smart kaldırıcıdır. Birden fazla programı aynı anda kaldırabilir. Ayrıca katılımsız modu destekler ve kaldırmayı zorlar. Belirtilen tüm özelliklerin bir tamamlayıcısı olan UVK Ultra Virus Killer taşınabilir ayrıca, taşınabilir günlükleri UVK Ultra Virus Killer analiz etmek ve onlara dayalı komut dosyaları oluşturmak için tasarlanmış özel bir metin editörü sağlar.

UVK Ultra Virus Killer taşınabilir, yükleme gerektirmeyen ve herhangi bir kaynaktan çalıştırılabilmesi hariç, her bakımdan UVK Ultra Virus Killer ile tamamen aynıdır.

UVK Ultra Virus Killer Portable  10.3.2.0 indir

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags PROGRAM TAVSİYESİ, UVK, Ultra, Virus Killer, Portable]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU