26 Ocak 2017 Perşembe

PC & WEB ÇÖZÜMLERİ /// Windows Update MiniTool : Windows Update alternatif

Windows Update MiniTool, Windows işletim sistemi için güncelleştirmeleri aramak, yüklemek ve engellemek için ücretsiz bir üçüncü taraf istemcisidir.

Windows Update MiniTool: Windows Update alternatif

Windows güncellemeleri söz konusu olduğunda, Windows işletim sistemini çalıştıran çoğu aygıt, büyük olasılıkla Windows Update gibi birincil parti güncelleme servisinin bazı formlarıyla güncellenir.

Çoğu zaman çalışmak rahat olsa da, bazı kullanıcılar Windows güncellemeleri söz konusu olduğunda daha iyi yönetim seçenekleri isteyebilir.

Windows Update MiniTool bunu ve daha fazlasını sunar. Ücretsiz taşınabilir program, sistemin herhangi bir yerinden çalıştırılabilen 32 bit ve 64 bit sürüm olarak sağlanmaktadır.

Arayüzü, programın işlevselliğini güçlendiren bir kenar çubuğuna ve güncellemeler hakkındaki bilgileri görüntüleyen bir ana bölüme ayrılmıştır.

Görev Çubupu mevcut, kurulu ve gizli güncellemeleri ve güncelleme geçmişini en üstte görüntüleme seçeneklerini listeler.

Mevcut öğelerden herhangi birine tıklama, sağdaki bazı bilgileri, dört girişin altında görüntülenen düğmelerle tetiklendiğinden zorunlu olarak görüntülemez.

Bazı özellikler şunları içerir:

  • Onların indirilmediği güncellemeleri kontrol eder
  • Güncellemeleri indirin, onları yüklemeyin
  • Güncellemeleri indirin ve yükleyin
  • Güncellemeleri gizle
  • Belirli güncelleştirmeleri kaldır
  • Güncelleme geçmişini görüntüle

Güncelleme geçmişini hemen görüntüleyebilirsiniz, ancak diğer tüm girdiler yalnızca seçildikten sonra güncelleme düğmesini tıklattığınızda doldurulur. Windows Update MiniTool bilgi için varsayılan olarak Windows Update sunucularını sorgular ve seçilen bilgileri daha sonra doldurur.

Windows Update'i seçip sonradan güncelleme düğmesine tıkladığınızda, sistem için kullanılabilen tüm güncellemeler onun arayüzünde görüntülenir. Güncellemeler, tek tek güncelleştirmelerin listelentiği kategorilere ayrılır. Her güncelleştirme, adı, kategorisi, KB makalesi varsa bilgiler kullanılabilir ise, kullanılabilir olduğunda ve boyutu oluşturulduktan sonra listelenir.

Destek url'sini gösteren bir bağlantı, listedeki bir KB makalesinin bulunduğu bir güncelleme seçerseniz kullanılabilir duruma gelir. Seçim üzerine destek sayfası varsayılan tarayıcıda açılır.

Windows Update MiniTool, mükemmel işlevsellik sunan Windows'un güncellenmesi için duyarlı bir üçüncü parti istemci ve yazarın yazılımı ile yazılımın mümkün olduğunca basit çalışması için dikkatle tasarlanmış bir arayüzdür. Sahip olduğu bir sınırlama, yalnızca üzerinde çalıştığınız sistemde çalıştığından, kullanabileceğiniz diğer sistemlere ilişkin güncellemeleri indirmek için kullanamazsınız demektir.

Windows Update MiniTool'u buradan indirin

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags PC & WEB ÇÖZÜMLERİ, Windows, Update, MiniTool]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU