15 Ocak 2017 Pazar

PC ÇÖZÜMLERİ : Kaspersky System Checker ile Sistem Sorunlarını Belirleme

Kaspersky System Checker, farklı türde tehditler ve normalde göz ardı edilen diğer sistemle ilgili sorunlar nedeniyle bilgisayarınızı taramak için ücretsiz bir araçtır. Kaspersky System Checker yalnızca sorunları tespit edip size bildirir. Sorunları manuel olarak düzeltmeniz gerekecek. Şimdi Kaspersky System Checker'ın bazı özelliklerini inceleyelim.

Yalnızca virüsleri değil, güncellemeleri, yapılandırılmamış pencereleri, uygulama ayarlarını ve çok daha fazlasını da kontrol eder.

Kaspersky System Checker buradan indirin

Tüm Windows sürümüyle uyumludur.

İndirdikten sonra, sisteminize kurun ve sisteminizin taramasını başlatmak için "Run Diagnostics" butonuna basarak tarama işlemini başlatın.

Taramayı başlatmak için "Run Diagnostics" ı tıklayın ve teşhisleri tamamlamak için bir iki dakika geçmesi gerekir.Bu sonuç size göre gösterilir.Sisteminizde yüklü veya mevcut programlarınızın her birini tarar.

Taramadan sonra, Kırmızı işaretli sonuç, o program veya klasörde bir sorun olduğunu gösterir. Ve Mavi işareti ile, bu klasörler güvenlidir.

Bazen tarama sırasında aldığı sorunlar bu konuyla ilgili tüm bilgileri alamaz. Bu nedenle, teknik olmayan bir kullanıcı, tam olarak neyin sorunu ve nasıl düzeltileceği konusunda endişeleniyor.

Ancak tüm meselelerle değil, Kaspersky Health Checker tarafından taranan bazı konular iyi açıklandı ve kullanıcı bunlara karşı kolayca önlem alabiliyor.

Algılanan öğeler dışında iki sekme daha vardır. Biri Sistem Bilgisi, diğeri Ek Bilgilerdir.

Sistem Bilgisi, sistem, kurulu programı, Tüm Programlar, Son Yüklenen Program, Büyük Programlar ve Nadir Kullanılanlar hakkında eksiksiz bilgi sağlar.

Ve Ek Bilgiler sekmesi kritik olmayan konuları sağlar. Ve hangi kullanıcının endişelenmesi gerekmez. Bazı konular kullanıcıların bunları düzgün bir şekilde çözmeleri konusunda daha fazla bilgi edinmesi gerektiği halde, bazı konular açıkça tartışılıyor.

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags PC ÇÖZÜMLERİ, Kaspersky, System Checker, Sistem, Sorun]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU