25 Eylül 2014 Perşembe

TÜRKİYE'NİN EN ANLAMLI PROJESİ İÇİN İSRATÜRK ve HERŞEY SERBEST GRUBU'NDAN DA DESTEK BEKLİYORUZ /// LÜTFEN PAYLAŞINIZ

 

Değerli İSRATÜRK ve HERŞEY SERBEST GRUBU Üyeleri, Merhaba;

 

Sizlere çok kutsal bir amaç için kısıtlı bir bütçeyle yola çıkan, çok değerli bir basın mensubu, ama her şeyden daha önemlisi kimsesiz çocuklara ve bakıma muhtaç yaşlılarımıza sahip çıkma erdemini gösteren ve mükemmel yüreği olan bir hanımefendiden bahsetmek istiyorum.

 

Size bahsetmemin sebebi sizlerin de en az Suna hanım kadar kocaman bir yüreğe sahip olmanız ki bunu defalarca bir çok sosyal projelerde ispatladınız.

 

Değerli Üyeler;

 

Suna hanım eski bir basın mensubu. Bugüne kadar Türkiye’nin en önemli TV kanallarında mesai harcadı. Televizyon camiasının duayenlerinden sayılır. Bugün ise sosyal projeler gerçekleştirmek için İSTANBUL MEDYA GRUP firmasını kurdu. Hayalinde Türkiye’de ki tüm kimsesiz çocukların ve bakıma muhtaç kimsesiz yaşlılarımızın barınabileceği evler inşa etmek. Bunu yapabilmek için de kitap satışı yapıyor ve buradan elde ettiği geliri de bu amaç için harcıyor.

 

Ben ve ÖZEL BÜRO EKİBİ, Suna hanımın projesi için destek arıyoruz ve projeyi kamuoyuna duyurursak vicdan sahibi olan herkesin bu kutsal projeye destek vereceğine inanıyoruz.

 

Proje çok yeni olduğundan dolayı henüz kamuoyu tarafından tanınırlılığı henüz yeterli düzeyde değil. Ama sizler bu projenin duyurulması için imkanlarınızı seferber ederseniz ve irtibatlarınıza, tanıdığınız iş adamlarına tanıtırsanız eminim destek verenler artacaktır. Şu an için EKŞİOĞLU ŞİRKETLER GRUBU çağrımıza olumlu yanıt vermiş durumda ama biz daha fazlasını hedefliyoruz.

 

Projeye destek vermek isteyenler 1 paket sigara parası kadar bir tutarı vererek 1 kitap satın aldığında amacımıza en kısa sürede ulaşabiliriz.

 

Ben sözü burada noktalayıp sözü Suna hanıma bırakıyorum. Gerekli tüm detaylı bilgiyi Proje Koordinatörümüz Suna hanım verecektir.

 

İletişim bilgileri ve proje hakkında bilgi ek’tedir.

 

Türkiye’nin en anlamlı projesine destek vereceğinize inanıyor, şimdiden yardımlarınız için teşekkür ediyorum.

 

Saygı ve sevgilerimle,

 

Erkut ERSOY

GRUP SÖZCÜSÜ

ÖZEL BÜRO GRUBU

+90-539-570-2295

 

 

 

 

 

DETAYLI BİLGİ EK’TEDİR.

 

İSTANBUL MEDİA GROUP YÖNETİM KURULU BAŞKANI

 

Gazeteci-Yazar

Suna ÜÇKARIŞOĞLU

 

0542 310 78 79/ 0535 586 21 01

 

[publicize twitter]

[publicize facebook]

[category duyuru]

[tags TÜRKİYE, PROJE, TURKISH NEWS GRUBU, DESTEK]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU