27 Eylül 2014 Cumartesi

DUYURU : BİZE İLETECEĞİNİZ HER İHBARI VE BİLGİYİ "GİZLİLİK İÇİNDE" - KRİPTOLU - OLARAK GÖNDEREBİLİRSİNİZ /// PROGRAM EK'TEDİR

Değerli Arkadaşlar;

Bildiğiniz gibi bize her suç konusunda ihbar gönderebilir, özel ve gizli bilgileri bizimle güven içinde paylaşabilirsiniz. Ancak internet, açık erişimi olan ve maharetli hacker’ların ve bazı meraklı devletlerin de cirit attığı bir ortam olduğundan paylaşacağınız bilgilerin güvenliği de riske girmektedir.

Bu nedenle sizlere bu bilgileri bizimle tamamen kripto edilmiş ve güvenli olarak göndermeniz için bir program hazırladık.

Bu program ile bize her konuda rahatça bilgi ve ihbar yollayabilirsiniz. Programın açıklaması aşağıda bulunuyor.

Bize ileteceğiniz her bilgi tarafımızdan gizlilik kuralına uygun olarak muhafaza edilecek ve resmi kurumlar nezdinde titizlikle takip edilecektir.

GELİN BU GÜZİDE VATANIMIZI BERABERCE GÜVENLİ BİR YURT YAPALIM !

ÖZEL BÜRO

***

Silver Key 4.3

Eğer internet üzerinden önemli bir bilgi gönderiyorsanız önce şifrelemeniz gerekebilir. Peki diğer tarafta durum ne olavak? Alıcı büyük olasılıkla dosyanızın şifresini çözmek için bir program satın almak ve bunu kullanmayı öğrenmek istemeyecektir. Sorun yok. İşte size bu problemi çözen bir program: Silver Key.

Göndermek istediğiniz dosya veya klasör üstüne sağ tıklayın ve “Create EXE Parcel”komutunu seçin. Silver Key verinizi sıkıştırır, şifreler ve küçük bir şifre çözücü program ekler. Karşı tarafın şifre çözücü programı yüklemesine gerek yoktur çünkü parsel gerekli programı içermektedir. Eğer güvenliği artırmak isterseniz Silver Key Parcel Designer’ı kullanıp daha gelişmiş şifreli parseller gönderebilirsiniz. Şifreli ve şifresiz parçalar gönderebilir, hedefteki bilgisayara kısayollar ekleyebilir, şifre çözüldükten sonra dosyanın açılmasını ve hatta bir geri yüklenmesini de isteyebilirsiniz.

 

 

PROGRAM İNDİRME LİNKİ : http://tr.giveawayoftheday.com/silver-key-4-3/

 

NOT : GÜVENLİK NEDENİYLE PROGRAMI İNDİRMEK VE KURMAK İÇİN CUMARTESİ SABAHI SAAT 10:00’A KADAR VAKTİNİZ VAR.

[publicize twitter]

[publicize facebook]

[category duyuru]

[tags DUYURU, İHBAR, BİLGİ, GİZLİ, KRİPTO]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU