6 Eylül 2014 Cumartesi

TELEFON ÇÖZÜMLERİ : Telefonunuz Çalınırsa Bulun

 

Merhaba Arkadaşlar. Çalınan Telefon Çok Kolay Yöntemlerle Bulunabilir:

Telefonunuza "AVG Antivirüs"Uygulamasını İndirin. Şimdi De Var Sayalım Ki Telefonunuz Çalındı, Hemen PC'ye Geçin Ve Google'a "AVG Mobile Security " Yazıp Giriş Yapın (Adres Şu; http://www.avg.com/tr-tr/for-mobile ) Oturumu Açın. Oturum Açtıktan Sonra, Şu Adrese Gidin ; http://www.avg.com/tr-tr/antivirus-for-android

Kaybolması veya çalınması durumunda telefonunuzu bulun ve koruyun

Telefonunuzun yerini tespit edin, geri getirilme ihtimalini artırmak için bir ekran mesajı görüntüleyin ve telefonu kilitleyerek veya silerek kişisel verilerinizi güvende tutun.

Edinecekleriniz: Phone Locator, Phone Locker, Remote Wipe

Phone Locator

Phone Locator, Google Maps aracılığıyla telefonunuzun konumunu GPS üzerinden göndererek telefonunuzun yerini hızla bulmanıza yardımcı olur; bu özellik Hırsızlık Koruması hizmeti üzerinden uzaktan etkinleştirilebilir. Çalma sesini en üst seviyeye çıkaran ve telefonunuz "Sessiz" modda olsa bile yüksek bir ses oluşturarak telefonunuzun yerini kolayca bulmanıza yardımcı olan YÜKSEK SES işlevini de etkinleştirebilirsiniz.

Phone Locker

Phone Locker, telefonunuzu uzaktan SMS veya Hırsızlık Koruması hizmeti üzerinden yönetilen kontroller yoluyla kilitleme olanağı sağlayarak diğer kişilerin kişisel verilerinize erişmesine engel olur. Cihazınızın size iade edilmesi için iletişim bilgilerinizin yer aldığı özelleştirilmiş bir kilit ekranı mesajı da oluşturabilirsiniz.

Remote Wipe

Remote Wipe, telefonunuzun kaybolması veya çalınması durumunda tüm kişi, fotoğraf ve takvimlerin yanı sıra metin mesajları, tarama geçmişi ve SD Kartı silmenizi sağlayarak gizliliğinizin korunmasına yardımcı olur.

[publicize twitter]

[publicize facebook]

[category teknoloji]

[tags TELEFON ÇÖZÜMLERİ]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU