13 Eylül 2014 Cumartesi

PC ÇÖZÜMLERİ : Windows 8′de Tarifeli Bağlantılar Üzerinden İndirme

 

Windows 8′de Tarifeli Bağlantılar Üzerinden İndirme

Windows 8′in bazı kritik özellikleri gerçekten hayat kurtarıcı özellikle taşıyor. Kullanıcılara aktif veya pasif yapma hakkı tanınan
"Tarifeli bağlantılar üzerinden indir" özelliği de bunlardan birisi. Bildiğiniz üzee Windows 8/8.1, özellikle Başlangıç ekranındaki uygulamalar nedeniyle internetle fazlasıyla senkronize ve sık sık güncelleme yapma ihtiyacı hissediyor. Fakat tarifeli, limitli bağlantılar üzerinden internete bağlanınca bu güncellemeleri, dosya indirmelerini engelleyen bir sistem bulunmakta. Varsayılan olarak bu özellik kapalı halde geliyor. Yani tarifeli bağlantı üzerinden indirme işlemi yapılmıyor. Fakat internet teknolojileri geliştikçe, internete erişilebilirlik de daha ucuz hale geldi. Bu durumda, tarifeli internet bağlantıları üzerinden indirme özelliğini aktif hale getirmek için aşağıdaki yönergeleri takip edebilirsiniz.

1. Adım
Öncelikle gerekli pencereye ulaşmak için Windows 8′de Charms menüsünden ( Ctrl + C ) Ayarlar > Bilgisayar Ayarlarını Değiştir > Cihazlar yolunu, Windows 8.1′de ise Charms > Ayarlar > Bilgisayar Ayarlarını Değiştir > Bilgisayarlar ve Cihazlar > Cihazlar yolunu takip edelim.

2. Adım
Aşağıda yer alan Tarifeli bağlantılar üzerinden indir başlığının altındaki çubuğu diğer tarafa kaydırarak özelliği aktif hale getirmiş oluyorsunuz.

[publicize twitter]

[publicize facebook]

[category teknoloji]

[tags PC ÇÖZÜMLERİ, Windows 8, Tarifeli Bağlantılar]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU