20 Eylül 2014 Cumartesi

TELEFON ÇÖZÜMLERİ : iOS 8'i nasıl yüklerim? Nelere dikkat etmeliyim? (Resimli Anlatım)



Apple, merakla beklenen yeni işletim sistemi iOs 8'i yayınladı. iOS 8, iPhone 4S, 5, 5S, 5C, iPad 2, üçüncü jenerasyon iPad, iPad Air, iPad mini ve retina ekranlı iPad Mini için kullanılabilir durumda. iOS 8'le sağlık ve spor uygulamalarını kullanarak doktorunuzla iletişim kurabilir, daha önceden yapmak için hayal ettiğiniz bir çok özelliğe işlevsel olarak erişebilirsiniz. Apple ayrıca QuickType isimli yeni klavyesini iOS 8 işletim sistemiyle birlikte kullanıcılarının beğenisine sundu. Grup mesajlaşmalarına olanak sağlayan iOS 8'de Siri'nin daha da güçlendiğini söyleyebilirim.

Ayrıca iOS8 ile alakalı yaşadığınız her türlü sorunu bizlere BURADAN sorabilirsiniz.



iOS 8'i Nasıl Yüklerim?

iOS 8'i yüklemek için, cihazınızda sırasıyla AYARLAR, GENEL ve YAZILIM GÜNCELLEME adımlarını takip etmeniz gerekiyor. iOS 8'i yükleyebilmeniz için telefonunuzda 2.1 GB'lık bir yer ayırmayı da unutmayın arkadaşlar. Ayrıca yükleme öncesi yapılması gereken bazı detaylarda mevcut. Öncelikle iCloud ya da iOS cihazınızı bilgisayara bağlayarak yedekleme yapıyorsunuz. Yedeğinizin güncel olmasına dikkat edin. iCloud ile yedek alabilmek için cihazınızın menüsünden; Ayarlar / iCloud / Saklama ve Yedekleme bölümüne geçip iCloud Yedekleme seçeneğinin açık olmasını sağlayın ve bu seçeneğin altındaki "Şimdi Yedekle"ye tıklayıp yedeklemeyi başlatın.

Yedeklemeyi yaptığınız sırada pil seviyenizin yeterli seviyede olduğundan emin olun. (ne olur ne olmaz cihazınız şarj halinde olsun)

Bilgisayarınızı kullanacaksanız, sadece iTunes'a kablo ile bağlanmanız yeterli olacak.





İşlem bu kadar arkadaşlar. İyi kullanımlar..

[publicize twitter]

[publicize facebook]

[category teknoloji]

[tags TELEFON ÇÖZÜMLERİ, iOS 8]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU