30 Eylül 2014 Salı

BİLİŞİM DOSYASI /// İNTERNETİN KARANLIK YÜZÜ /// Deep Web Hakkında



0. Seviye Internet
Bildiğimiz internet ve içindeki her işe yarar/yaramaz bilgi.

1.Seviye Internet
Namı diğer, Surface Web (Yüzey Ağı). Internetle vasatın üstünde haşır neşir olan insanların bulabildiği, kullandığı bilgi ve servisler. Örnek olarak hostingler, kullan-at e-posta servisleri, üniversite ağları vb. diyebiliriz.

2.Seviye Internet
Namı diğer, Bergie Web (Bergie Ağı). Eğer ftp server kullanmayı biliyorsanız kilitlenmiş Google sonuçlarına ulaşabiliyorsanız, 4chan'dan Freehive'den RSC'den haberiniz varsa siz aynı zamanda bir Bergie Ağı kullanıcısısınız. Bergie ağı DNS üzerinde döner ve buradaki websiteleri hala indexlenmiştir.

3.Seviye Internet
Namı diğer, Deep Web. Deep Web, Anonim Ağları bilen, proxy kullanmaya alışkın, tor gibi servislerden haberdar kullanıcılar için. Genellikle ulaşılması zor ve gizli kısımlara işaret eder. Bunu ve Charter Web'i uzun uzun anlatacağım için burada kısa keseceğim.

4.Seviye Internet
Namı diğer, Charter Web (Charter Ağı). Deep Web'in devamı niteliğinde, artık buraya DarkNet diyebiliriz çünkü websitelerinin DNS kullanmadığı bir evrede. Deep Web ve Charter Web'de bol bol illegal içerik ve hizmeti bulabilirsiniz.

5.Seviye Internet
Namı diğer, Marianas Web (Mariana Ağı). Adını dünya üsündeki en derin çukurdan almış bu katman, sadece adı konmuş bir efsane gibi. Oraya giden bir daha dönmedi tarzı yorumlar dışında hakkında pek bilgi yok. Rivayet o ki, closed shell network ile ve polymeric falcighol derivation adlı bir hesaplama yardımıyla ulaşılabiliyormuş. Bu seviyeyle ilgili bilgim bundan ibaret.

6.Seviye Internet
Bilinen en tehlikeli seviyedir. Hakkında hiçbir bilgi yoktur. Sınırları belirsiz ve sonu belli değildir. En gelişmiş teknolojiyle bile erişelememiştir.

7.Seviye Internet
(The Fog/Virus Soup) : 7. seviye savaş bölgesi olarak tabir edilir. Eğer bir gün ulaşılabilinirse herkes kendi için savaşacaktır. Amaç seviye 8'e başka insanların çıkmasını önlemektir.

8.Seviye Internet
(The Primarch System) : 8. Seviye direkt erişime açık değildir. Ne bir hükümet veya organizasyonun ne de kimsenin tam olarak bilmediği bir Primarch Sistemi tarafından kontrol edilir. Bu sistem ilk olarak 2000'li yıllarda tesadüfen keşfedildi. Sistem tepkisiz ve tüm internete değiştirilemeyen rastgele komutlar göndermektedir. Seviye 8 günümüz bilgisayarların baş edemeyeceği devasa bir işlem gücü olan "level 17 quantum t.r.001 level function lock" kullanır. En son olarak seviye 8 "İnternetin En Son Patronu" olarak geçer.

SAVAŞ KIRÇOVALI

ÖZEL BÜRO HACK TİMİ

[publicize twitter]

[publicize facebook]

[category teknoloji]

[tags BİLİŞİM DOSYASI, İNTERNET, Deep Web]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU