1 Eylül 2017 Cuma

PROGRAM TAVSİYESİ : Küçük işletmeler için en iyi 2017 Antivirüs Yazılımları

Küçük işletmeler için en iyi 2017 Antivirüs Yazılımları

Bilgisayarınıza girip bilgilerinizi çaldığını veya dosyalarınızı ele geçirdiği ve bilgisayarınızı kullanışsız hale geldiğini duyma düşüncesi bir işletme için en köü kabus budur..

PC’nizin, çalışan cihazlarınızın ve tüm ağınızın tümüyle davetsiz misafirlere karşı korunması ve korunması büyük bir görevdir, ancak özellikle küçük işletmeler için tasarlanmış yardımcı araçlar bulunmaktadır. Küçük işletmeler için en iyi antivirüs için yazının devamını okuyunuz.

01 | Kaspersky Endpoint Security Cloud 1.0

Kaspersky’nin en yeni sunumu, Windows PC’leri, dosya sunucularını ve ayrıca Android ve iOS cihazlarını korur.

PC’lerin gelen saldırılara karşı tamamen korunmasını sağlayan antispam, güvenlik duvarı ve antivirüs özellikleri gibi etkileyici bir koruma seviyesine sahiptir.

Mobil güvenlik özelliği güvensiz cihazları algılar, şifre kurallarını belirlemenize ve kayıp cihazlardan uzaktan kilitleme veya silme işlemlerine izin verir. Bu, veri hırsızlığını azaltmak, kötü amaçlı yazılımlara karşı korumak ve genel çevrimiçi gizliliği sağlamak için mükemmeldir.

Ürünün tek dezavantajı, yılda yaklaşık 400 sterline mal olmasına karşın 150 kullanıcıya kadar izin veriyor olmasıdır. Sizin için olup olmadığını görmek için Kaspersky, 30 günlük ücretsiz deneme sürümü sunuyor.

02 | Webroot SecureAnywhere Business Endpoint Protection

Webroot SecureAnywhere sadece 2MB disk alanı kapladığı için büyük PC’ler yerine dizüstü bilgisayarları kullanan küçük işletmeler için idealdir.

Ürün hızlı bir şekilde indirilir ve bulut tabanlı bir konsol kullanır, yani her zaman korunur ve güncel kalır. Dahası, gözatma koruması, giden güvenlik duvarları ve gündelik görevlerde korunmanız için bir gizlilik kalkanı var.

Kaspersky’ye kıyasla 30 sterlinden daha ucuza nispeten ucuz ancak yalnızca temel antivirüs özellikleri sunuyor. Sizin için olup olmadığını görmek için 30 günlük ücretsiz sürümünü denemelisiniz.

Webroot ayrıca, gerçek zamanlı anti-kimlik avı ve ağ bağlantısı izleme ile üç bilgisayarı veya Mac’ini koruyan, SecureAnywhere Antivirus adlı tek başına bir antivirüs de sunmaktadır.

03 | Trend Micro OfficeScan

Trend Micro OfficeScan, fiziksel ve sanal uç noktalara karşı sağlam bir koruma sunar ve kesinlikle kaçırmamalıdır.

Güncellenmiş versiyon, tehditlerle şifrelenmiş dosyaları kurtarmaya yardımcı olan ve oluşturulan dosyaların ağınıza bulaşmasını önleyen gelişmiş bir fidye koruma servisine sahiptir.

Bu yazılım, dosya analizi ve süreç izlemesi kullanarak ağınızı tanımlanamayan tehditlere karşı korumak için makine öğrenmeyi kullanır. Dahası, bir dosya ve tehdit türü tehdit düzeyini belirleyebilir, sizi sıfır gün saldırılarından korur.

TrendMicro, 50’ye kadar kullanıcıya sahip PC’leri ve dizüstü bilgisayarları koruyan ücretsiz bir deneme sürümü sunuyor.

04 | Sophos Endpoint Protection Advanced 10.6

Windows ve Mac aygıtları için mevcut olan Sophos’un antivirüs yazılımı, hem PC’lere hem de tüm ağlara yönelik kötü amaçlı kodları ve diğer tehditleri algılar ve kaldırır.

Trend Micro gibi Sophos, bilinmeyen tehditleri engelleyerek kötü amaçlı yazılım algılama ve bilgisayar performansını tarayan gelişmiş makine öğrenimi kullanıyor. Bu, fidye yazılımına ve sıfır gün güvenlik açıklarına karşı korunmak için mükemmeldir.

Bu yazılımın kullanımı kolaydır ve kurum içi veya bulutta ev sahipliği yapmanıza izin verir. Buna ek olarak, antivirüs paketine bağlı olarak güvenlik ilkeleri belirleyebilir, raporlar çalıştırabilir ve gerçek zamanlı ağ etkinliğini görebilirsiniz.

Temel kullanıcı aboneliğine sahip ve sunucu başına ayırabilen beş cihaza kadar ayda bir kullanıcı başına £ 3 maliyet sağlayan ücretsiz bir deneme var.

05 | Kaspersky Lab Small Office Security

Kaspersky Lab Small Office Security küçük ve büyüyen işletmeler için mükemmel bir seçenektir.

Kaspersky, BT desteğine veya sunuculara ihtiyaç duymadan yazılımı kolayca yüklemenize olanak tanıyan bir bulut tabanlı sunucuya sahiptir. Ayrıca, çevrimiçi saldırı, ransomware ve veri kaybı riskini önleyen bir tarayıcı koruma özelliği vardır.

Windows, Mac ve Android’de mevcut olan bu yazılım 5-50 bilgisayar, sunucu ve mobil cihaz arasında 110 TL’den başlayan fiyatlarla korur. Her lisans, cihazları kontrol etmenize ve izlemenize olanak tanıyan şifre yöneticileri yeteneğini içerir.

06 | F-Secure Client Security Standard

F-Secure popüler bir antivirüs paketidir ve bunun bir nedeni vardır. Kötü amaçlı yazılımlara ve bilinen diğer tehditlere karşı daha fazla koruma sunar.

Bu yazılım bir güvenlik duvarı, uzaktan yönetim ve tarama koruması içerir. Buna ek olarak, tehdit istihbaratı, davranış analizi ve en son tehditlere karşı proaktif koruma gibi etkileyici yeni nesil unsurlar sunar.

Premium sürümde, eksik yamaları tarayan bir yazılım güncelleme özelliği ve bir kullanıcının web erişimini kategoriye göre kısıtlamak için bir seçeneği vardır.

Ücretsiz bir 30 günlük deneme sunmakla birlikte yalnızca bilgisayarları korumakla sınırlıdır.

07 | Avira Antivirus for Endpoint

Yalnızca Windows’da mevcut olan Avira, fiyatları değişen sınırsız PC koruması sunar.

Avira, öncül ve bulut yönetim araçlarını kullanarak PC’lerinizi ve dizüstü bilgisayarlarınızı uzaktan yönetmenizi sağlar. Ayrıca, PC’lerinizde ve sunucularınızda kötü niyetli tehditlere karşı dosyalar, çalışan işlemler ve sistem belleği üzerinde gerçek zamanlı tarama sunar.

Hızlı kurulum ve anlık güncellemeler bant genişliğini azaltmadan günlük görevlere devam etmenizi sağlar.

Avira’ya göre, cihazınızla kontrol merkezi arasındaki iletişimi engelleyerek botnet’lere karşı koruma sağlıyor. Bu yazılım, müşteri desteği e-postayla, telefonla veya çevrimiçi olarak kullanımı kolaydır.

Fiyatlar bir yıl 95 £ ‘dan başlıyor ancak 30 günlük deneme sürümü sunuyor.

08 | G Data Antivirus Business

G Data, en iyi malware engelleme yazılımı olduğunu iddia ediyor ve dürüst olalım, çok, çok iyi. G Data, etkili bir antivirüs hizmeti sunmak için davranış temelli algılama kullanmaktadır.

Bu yazılım, USB ve harici sabit diskleri tarayarak, bilgi kaybını azaltmak, dosya yedeklemek ve genel mahremiyet sağlamak için mükemmel bir ek güvenlik seviyesi sağlar. Buna ek olarak, alışveriş yapabilmenizi, iletişim kurmanızı ve çevrimiçi bankacılık işlemlerinizi güvenle yapmanızı sağlayan bir BankGuard özelliği vardır.

G Data, mükemmel işlevsellik sunar ve basit arayüzü, ayarlarınızı nispeten kolaylıkla özelleştirebilmenizi sağlar.

Kullanıcı başına yıllık 30 TL fiyatla kurulumu kolay kurulum için özel bir müşteri destek hattı sunuyor, ancak yalnızca Windows 7, 8 ve 10’da mevcuttur.

09 | AVG Antivirus business 16

AVG’nin en yeni sunumu, casus yazılımları, solucanları ve zararlı yazılımları tespit eden ve önleyen bulut tabanlı bir virüsten koruma yazılımı.

Bu yazılım, bilgisayarınızı ve dizüstü bilgisayarınızı en son tehditlere göre analiz eden ve koruyan etkileyici bir fidan tespiti algılama yeteneğine sahiptir. Dahası, cihazları spam, korsanlara ve kötü amaçlı yazılımlara karşı koruyan gelişmiş bir güvenlik duvarına sahiptir.

Bu ürünlerin en büyük dezavantajlarından biri, bulutta bulunamayacağı, yani ağınızı yönetmenin daha zor olduğu anlamına gelmektedir. Bununla birlikte, ücretsiz 30 günlük deneme süreleri boyunca size yardımcı olması için özel bir destek ekibi ile kurulması kolaydır.

Fiyatlar yılda 25 £ ‘dan başlar ve beş bilgisayarı korur.

10 | Panda

Panda’nın antivirüs yazılımı hem Windows hem de Mac aygıtlarını adware, spyware ve diğer zararlı içeriklerden korur.

Panda, tablet, dizüstü bilgisayarlar ve akıllı telefon cihazları da dahil olmak üzere BT altyapınızı uzaktan korur, yönetir ve destekler. Buna ek olarak, sizi kötü amaçlı yazılımlardan ve spamlerden koruyan bir e-posta güvenliği özelliği vardır.

Bu yazılım kullanımı ve kurulumu oldukça kolaydır, ancak hangi programlarda çalıştığına bağlı olarak genel bilgisayar performansını yavaşlatabilir.

Bu basım, 1 yıllık 20 kullanıcı başına £ 540, etkileşimli bir demo ve sizin için uygun olup olmadığını görmek için özel bir müşteri desteği sunuyor.

11 | Norton Small Business

Norton’un antivirüs yazılımı, masaüstleri, tabletler ve akıllı telefonlar da dahil olmak üzere en çok 20 cihazın verilerini korumaya yardımcı olur.

Bu yazılım, ihtiyaç duyulan herhangi bir sunucu veya donanım olmadığından, bulut tabanlı hizmetiyle kurulumu kolaydır.

Kurulum sırasında Norton, cihaz eklemek için e-postayla adım adım talimatlar sunar. Kalkmak isteyenler için en iyisi, mümkün olan en kısa zamanda.

Buna ek olarak, Norton sizi dolandırıcılıklardan, kimlik avı girişimleri ve virüslerden koruyarak ek bir güvenlik düzeyi ekler. Ayrıca, kaybolan veya çalınan cihazların raporlanıp kilitlenmesine yardımcı olabilecek özel bir müşteri desteği bulunmaktadır.

Elde edilen deneme yoktur ve rakip Avira ve Webroot’tan 115 sterline maliyete mal olur, ancak piyasadaki önde gelen güvenlik markalarından biridir.

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags PROGRAM TAVSİYESİ, işletme, Antivirüs, Yazılım]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU