1 Eylül 2017 Cuma

PC & WEB ÇÖZÜMLERİ : Chrome Uzaktan Masaüstü erişim desteği

Chrome Uzaktan Masaüstü erişim desteği

Chrome Uzaktan Masaüstü, ekranlarını sizinle paylaşmasını sağlayacak kullanışlı bir Chrome uzantısıdır. Fiziksel hatalarında dışında teknik problemleri olan birine yardım etmeye çalıştığınızda bu kullanışlı olabilir.

Açıklamasına göre, bu eklenti “Chrome tarayıcısı veya Chromebook’u kullanarak başka bir bilgisayara uzaktan erişmenizi” sağlar. Bağlantılar güvenlidir ve daha fazla bağlantıya devam etmek isteyip istemediğinizi seçebilirsiniz: Bilgisayarlar, geçici uzaktan destek gibi senaryolar için kısa vadeli olarak veya uzaktan erişim için daha uzun vadeli olarak kullanılabilir hale getirilebilir.

Her şeyden önce, uygulamayı indirmek zorundasınız. Chrome Web Mağazası’nda bulabilirsiniz ve Chrome, iOS ve Android için kullanılabilir. Bununla birlikte, yalnızca bilgisayarlara bağlanabilirsiniz; Bir mobil cihazın ekranını paylaşamazsınız.

Bundan sonra, “Uygulamayı başlat” düğmesini seçin ve uzantıya izin verin. Ayrıca bir Google hesabı ile giriş yapmanız gerekecek. Uzaktan yardım almak için “Paylaş” yazan yeşil düğmeyi tıklayın. Bir bilgisayara erişen kişi siz olursanız, “Erişim” düğmesini kullanmanız gerekir.

Chrome Uzaktan Masaüstü’nü ilk kez kullanıyorsanız 32 MB’ lık “Ana Bilgisayar Yükleyicisi”‘ni de indirmeniz gerekir. Kurulduktan sonra Chrome Uzaktan Masaüstü’ne dönün ve bir erişim kodu görürsünüz. Bu kodu karşıdaki kişiye ileterek bilgisayarınıza bağlanmasını sağlayabilirsiniz.

Bu adımları tamamladıktan sonra, bilgisayarınıza erişen kişinin masaüstü yeni bir pencerede açılacak.

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags PC & WEB ÇÖZÜMLERİ, Chrome, Uzaktan Masaüstü, erişim, destek]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU