3 Eylül 2017 Pazar

SİSTEM ÇÖZÜMLERİ : Windows 10’da Microsoft Edge nasıl kaldırılır ???

Windows 10'da Microsoft Edge nasıl kaldırılır ???

Microsoft, Windows 10′ da Microsoft Edge adında yeni bir tarayıcı geliştirdi. Internet Explorer'ın yerini alacağını düşünüyor. Edge tüm ana web standartlarının desteğiyle modern bir tarayıcı olarak konumlandırılmıştır. Microsoft, birçok eski koddan sıyrılmış tarayıcı için yeni bir işleme motoru geliştirdi. Bununla birlikte, birçok kullanıcı için Microsoft Edge' yi beğenmedi. Kullanılabilirlikten yoksun, eklenti desteği yok ve birçok kısıtlamaya sahip Modern / Evrensel bir uygulamadır. Kullanıcı arayüzü kesinlikle kötü ve Internet Explorer'ın zengin seçenekleriyle karşılaştırıldığında hiçbir yapılandırılabilir seçeneği yok. Birçok kullanıcı Edge'i önemsiz tarayıcı olarak düşünüyor ve Microsoft Edge'i Windows 10'dan kaldırmak istiyor. Bugün, bunu nasıl yapacağını öğreteceğim.

Yerleşik tüm Windows uygulamalarında olduğu gibi, Microsoft Edge' den kurtulma seçeneğine sahip değildir. Windows 10′ da Edge tarayıcısını kaldırmak, için üçüncü taraf aracı başvurmak gerekir. Aşağıdaki talimatları uygulayın:

1.     Uninstall Edge ZIP dosyasını indirin.

2.     İstediğiniz klasöre indirdiğiniz ZIP arşivindeki tüm dosyaları açın.

3.     Uninstall edge.cmd dosyasını sağ tıklatın ve "Yönetici olarak çalıştır" ı seçin.

4.     İşlem tamamlanıncaya kadar bekleyin.

5.     Microsoft Edge tarayıcısının tamamen ve başarıyla kaldırılabilmesi için yapmanız gereken son şey tabii ki bilgisayarınızı yeniden başlatmaktır. Bunu yapın ve işlem eninde sonunda tamamlanacaktır.

6.     Şimdi, en sevdiğiniz tarayıcıyı varsayılan olarak ayarlayın.

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category ]

[tags teknoloji]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU