25 Eylül 2017 Pazartesi

CEP TELEFONU ÇÖZÜMLERİ : Android için en iyi Youtube Püf noktaları

Android için en iyi Youtube Püf noktaları

YouTube şu anda en popüler video platformudur ve Android , şu sıralar en popüler akıllı telefon işletim sistemidir. Bu hizmetlerin her ikisi de Google’a aittir. Google, YouTube uygulaması son zamanlarda çoklu güncellemelerle Android’deki video deneyimini geliştiriyor ve ayrıca oldukça faydalı olan daha fazla özellik ekliyor. Dolayısıyla, daha iyi bir video deneyimi için Android için en iyi 5 YouTube püf noktası var.

Bu seçenekleri denemeden önce, Android’de en yeni YouTube sürümünü yüklediğinizden emin olun.

İleri veya Geri Sarma’ya gitmek için iki kez dokunun

Videoları izlerken ilerlemek istiyorsanız, oynatmanın sağ tarafına çift dokunun, 10 saniye geriye atlamak için 10 saniye ve sol tarafa çift dokunun. Aramak için YouTube ayarları/Genel Ayarlar Çift dokunun. Burada, iki kez hafifçe dokunduğunuz da kaç saniye atlamak istediğinizi seçebilirsiniz.

Altyazı özelliği

Videoları sesli olarak izleyebiliyorsanız başlıkları veya altyazıları açabilirsiniz. Sağ üstteki üç noktayı tıklamanız ve menüden Altyazı seçmeniz yeterlidir. Burada, video için İngilizce altyazıyı açabilir ve izleyebilmeniz için ekranda görüntülenirler.

VR’deki videoları izleyin

İyi bir VR kulaklığınız varsa ve VR kulaklıkla video izlemek istiyorsanız, bunları uygulamadan kolayca etkinleştirebilirsiniz. Üç noktayı tıklayın ve menüden “View on cardboard” seçeneğini seçin. Bu, videolarınız için harika VR deneyimini sağlayacaktır.

Sonraki Videoları Otomatik Oynat

Bir videoyu birbiri ardına izlemek isterseniz, en iyi seçenek sonraki video için otomatik oynatmayı etkinleştirmektir. Otomatik oynatmayı etkinleştirmek için seçeneği, videonun altına kaydırabilirsiniz. Videoların otomatik oynatılması, genel ayarlar altındaki uygulama ayarlarından da etkinleştirilebilir.

Çevrimdışı görüntüleme için videoları indirin

Seyahat ediyorsanız, YouTube videolarını izlemek için mükemmel bir seçenek bunları indirmektir. YouTube uygulaması, videoları indirmek ve cihaza kaydetmek için bir seçenek sunar. Videonun çözünürlüğüne bağlı olarak indirme boyutunu seçebilirsiniz. İndirme için maksimum sınır, sahip olduğunuz dahili depolama alanına bağlıdır. Videoları izledikten sonra, dahili depolama alanından tasarruf etmek için hepsini silebilirsiniz.

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags CEP TELEFONU ÇÖZÜMLERİ, Android, Youtube, Püf noktası]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU