24 Eylül 2017 Pazar

SİSTEM ÇÖZÜMLERİ : Fare imleci Windows'da nasıl kurulur ??

Fare imleci Windows’da nasıl kurulur ??

Fare imleclerinizin görünümünü değiştirmek isterseniz, iki seçeneğiniz vardır: her fare imlecine elle belirli bir işaretçi ayarlayabilir veya Windows’da gördüğünüz tüm imleçleri değiştiren bir fare imleci düzenini yükleyebilirsiniz. İkincisi, fare imleclerinizin görünümünü değiştirmenin daha hızlı ve daha kolay yoludur. Bir fare imlecini nasıl yükleyeceğinizi öğrenmek istiyorsanız, tüm Windows sürümlerinde bu kılavuzu okuyun. Düşündüğünden daha kolaydır:

NOT: Kullandığınız Windows sürümüne bakılmaksızın yeni bir fare imlecini kurma işlemi aynı şekilde yapılır. İster Windows 10, Windows 8.1 veya Windows 7’ye sahipsiniz, işlem aynıdır.

Yapmanız gereken ilk şey ellerinizi kullanmak istediğiniz fare imlecinin şemasına getirmektir. Bu genellikle internette başka bir yerden indirilmesi anlamına gelir. deviantart.com adresinde çok fazla fare imleci bulabilirsiniz.

Ardından, en sevdiğiniz fare imlecini masaüstünüzdeki gibi bir yere bilgisayarınızdan indirin ve kaydedin . Fare imlecinin şemaları genellikle bir arşivin içine yerleştirilir; böylece indirmeleri daha kolaydır.

Bilgisayarınıza fare imleci şema dosyasını indirdikten sonra, içeriğini çıkarmanız gerekir. Üzerinde sağ tıklayın ve bağlamsal menüde, Ayıkla veya Paketten Çıkar yazan seçeneği tıklayın.

Arşivlenen dosyayı ayıklayamazsanız muhtemelen Windows bilgisayarınıza bir dosya arşiv uygulaması yüklü değilsiniz. Bunun için en iyi araçlardan biri 7-Zip’tir.

Fare imlecini şemasını çıkardıktan sonra, klasörünü açın. İçinde, düzen tarafından kullanılan işaretçileri içeren birçok dosya bulmalısınız. Bunların arasında ayrıca .inf dosya uzantısıyla biten bir dosya olmalıdır.

.inf dosyasını sağ tıklatın ve bağlamsal menüden Yükle düğmesini tıklatın.

Fare imlecini şema bir veya iki saniye içinde kurulur. Yeni fare imleci düzeni Windows bilgisayarınıza veya aygıtınıza yüklenir. Şimdi onu etkinleştirip sonra kullanmalısınız.

Yeni fare imlecini etkinleştirmek için Fare Özellikleri penceresini kullanmanız gerekir. Tüm Windows sürümlerinde, Denetim Masası’nı açıp “Donanım ve Ses” bölümüne giderek bu pencereyi açabilirsiniz . Orada, “Aygıtlar ve Yazıcılar” bölümünde bulunan “Fare” bağlantısına tıklayın veya tıklayın.

Fare Özellikleri penceresinde “İşaretler” sekmesini seçin. Düzen menüsünde açılır listeden imleçleri ön izlemesini göreceksiniz buradan yüklediğiniz imleç’ i seçin.

Ardından, yeni fare imleciniz şemasını kullanabilirsiniz.

Windows bilgisayarınıza yeni bir fare imleci yüklemek herkes için kolay bir iş olmalıdır. Bu yazı ile, ne yapacağınızı bilmeniz için yeterli olduğunu düşünüyorum.

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags SİSTEM ÇÖZÜMLERİ, Fare imleci, Windows]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU