4 Eylül 2017 Pazartesi

CEP TELEFONU ÇÖZÜMLERİ : Android Telefonda Geri Dönüşüm Kutusu var mı ?

Android Telefonda Geri Dönüşüm Kutusu var mı ?

 

Android Telefonda Geri Dönüşüm Kutusu var mı ?

Android telefonlarında artık bilgisayarlardan eksik kalır bir yanı kalmadı. İçeriğinde ki sistemler farklı olsa da yapılan işlemler hemen hemen yakın ve üstün performanslar gösterebilmekte. Bu performans hemen hemen aynı olduğunda kullanıcılar bazı özellikleri diğer sistemlerde aramaya başlıyor.

Bunlardan birisi de Android cihazlarda geri dönüşüm kutusu var mı sorusu akıllara geliyor. Android geri dönüşüm kutusu için kafasında soru işareti bulunanlar tıpkı bilgisayarda olduğu gibi Android telefonlarında da sildiği dosyaları geri getirebilmek için geri dönüşüm kutusu bölümü aramaktalar.

Hal böyle olunca kullanıcıların canı geri dönüşüm kutusu aramıyor değil. Akıllı telefonlarda kendiliğinden böyle bir özellik bulunmamakta. Ancak şu an yükleyeceğiniz uygulama ile telefonunuza geri dönüşüm kutusu özelliği ekleyebilirsiniz. Dumpster Android uygulamasını telefonunuza kurarak Akıllı telefonunuzdan yanlışlıkla sildiğiniz dosyaları bu sayede kolayca geri getirebilirsiniz.

Android telefona geri dönüşüm kutusu nasıl eklenir ?

Uygulama ücretsiz olarak Android 2.3 ve üzeri sistemler için sunulmakta. Play Store üzerinde bulunan Android geri dönüşüm kutusu uygulaması ile yanlışlıkla sildiğiniz fotoğraf, resim, video, döküman gibi dosyalarınızı burada bulabilir ve geri yükleme işlemini zahmetsizce yapabilirsiniz. Uygulama ücretsiz olmasının yanı sıra herhangi bir Root falanda istememekte. Root olmadan da çalışan bilen bu uygulamayı buraya tıklayarak yükleyebilirsiniz.

Uygulamayı indirip telefonunuza kurduktan sonra herhangi bir ince ayar yapmanıza gerek kalmıyor. Uygulamayı açtığınızda sol menüde Empty Dumpster seçeneği yer almakta. Buna tıkladığınızda silmiş olduğunuz tüm dosyalara erişebilir ve dilerseniz tek dokunuşla geri yükleyebilirsiniz. Android telefona geri dönüşüm kutusu ekleme, nasıl eklenir sorularınıza burada cevap vermiş olduk.

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags CEP TELEFONU ÇÖZÜMLERİ, Android, Telefon, Geri Dönüşüm Kutusu]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU