25 Eylül 2017 Pazartesi

SİSTEM ÇÖZÜMLERİ : Windows 10 S nasıl kurulur ???

Windows 10 S nasıl kurulur ???

Bir kaç ya önce Microsoft yeni işletim sistemi Windows 10 S duyurmuştu. Windows 10 S diğer Windows sürümlerinden farkı kısıtlayıcı ve Windows Store' de bulunan uygulamar ile çalışabildiği. Yani Windows Stroe dışından bir uygulama yükleyemiyorsunuz. Basitçe belirtmek gerekirse, Windows 10 S, Google Chromebook'a eşdeğerdir.

Windows 10 S' in kurulumunu nasıl diye merak ediyorsanız yazının devamını okuyarak öğrenebilirsiniz.

Windows 10 S'yi yüklemeden önce şunlara dikkat ediniz;

Windows 10 S'yi yüklemeden önce bilmeniz gereken birkaç şey var .

§  Artık Windows olmayan mağaza da olmayanuygulamalarını kullanamazsınız.

§  Windows yüklerken , mağaza dışı uygulamaları ve uyumsuz uygulamaları kaldırabilir.

§  Bazı donanım çevre birimleri sürücü sorunları nedeniyle çalışmayabilir. Üreticinin web sitesinden sürücüleri indirebilir olsa bile, işletim sisteminin koyduğu kısıtlamalar nedeniyle bunları uygulayamazsınız.

§  Windows 10 S, yalnızca Windows 10 Pro, Windows 10 Pro Eğitim, Windows 10 Eğitim ve Windows 10 Enterprise sürümlerinde kurulabilir ve etkinleştirilebilir. Windows 10 S'yi Windows 10 Home'a ​​veya N sürümüne yüklemeyi denerseniz, onu etkinleştiremezsiniz.

Yükleyiciyi kullanarak Windows 10 S'yi yükleme

Windows 10 S'yi kurmanın ilk ve en kolay yolu resmi yükleyiciyi kullanmaktır. Yükleyiciyi kullanmadan önce Windows 10 Pro'yu temizlemenizi öneririm. Bu, uyumluluk sorunları veya veri kaybıyla yüzleşmemenizi sağlar.

Başlamak için, resmi siteye gidin ve Windows 10 S yükleyicisini indirin. İndirildikten sonra, uygulamayı bulup çalıştırın.

Ana giriş ekranında devam etmek için "İleri" düğmesine tıklayın.

Donanım özellilerinizi kontrol edecektir.Her şey yolunda giderse, devam etmek için "İleri" ye tıklayın.

Yukarıdaki işlem indirme işlemini başlatacaktır. İndirme biraz zaman alabilir, o yüzden arkanıza yaslanın ve bekleyin. İndirme işleminden sonra, yükleyici sisteminizi yeniden başlatmanızı ister. Devam etmek için "Yeniden Başlat" düğmesine tıklayın.

Yeniden Başlat düğmesine tıkladığınızda, Windows yükleme işlemini başlatacaktır. Kurulumdan sonra, kullanıcı hesabını, gizlilik ayarlarını vb. Kurma gibi normal Windows 10 kurulum işlemlerini gerçekleştirin ve işlem tamamlayın.

Windows 10 S ISO'yi indirin

Şu an itibariyle Microsoft , normal kullanıcılar için indirilebilir bir ISO olarak Windows 10 S'yi sağlamıyor. Bununla birlikte, bir MSDN ( Microsoft Developer Network) abonenizseniz, Windows 10 ISO'yu indirebilirsiniz. MSDN hesabında giriş yapın "Abone indirme" bölümüne gidin ve Windows 10 S indirin.

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags SİSTEM ÇÖZÜMLERİ, Windows 10]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU