29 Ağustos 2017 Salı

SİSTEM ÇÖZÜMLERİ : Windows 10 yüklü PC niz Sanal Gerçeklik için hazır mı ?

Windows 10 yüklü PC’ niz Sanal Gerçeklik için hazır mı ?

Sanal bir dünyada sizi çevreleyen gerçekçi bir 3B grafiklerle sanal gerçeklik ortamına dalmak üzeresiniz, kullandığınız bilgisayarın mükemmel bir ekran kartına ihtiyacı olacaktır. Aynı şekilde, işlemci gücü, bu grafiklerin sorunsuz hareket etmesini sağlamak için yeterince büyük olmalıdır.

Çoğumuz bilgisayar alışverişinde bulunmayı seçtiğinde, donanımımızın ve işletim sisteminin yapabileceği şeyleri her zaman bilmiyor. Windows 10 işletim sisteminin bir sürümü üzerinde çalışan Oculus Rift VR kulaklığı bilgisayarınızla kullanmayı planlıyorsanız, bilgisayarınızın güncellenmesi gerekip gerekmediğini görmek için Oculus Rift uyumluluk kontrol aracını kullanabilirsiniz

Windows 10 yüklü PC’nizin Sanal Gerçeklik için VR’ yer hazır olup olmadığını görmek için Rift comparability check tool kontrol aracını kullanma

Rift comparability check tool indirmek için bağlantıyı tıklayın ve görev çubuğunun üstünde indirmeyi tamamladıktan sonra açın.

Oculus’a sistem bilgi gönderme konusundaki kutuyu işaretlemeyi seçebilirsiniz.

Testi başlatmaya hazır olduğunuzda “Start” düğmesine tıklayın.

Daha sonra, Windows 10 çalıştıran bilgisayarda hangi tür donanıma sahip olduğunuzu görmek için bir seri test geçireceksiniz. Sonuçlarınızı almak için tamamlanana kadar bekleyin.

Aşağıdaki ekran görüntüsünden de görebileceğiniz gibi, bilgisayarım Oculus Rift sanal gerçeklik teknolojisi ile uyumlu değil çünkü beş gereksinimden ikisinde eksik. Bunun muhtemel olduğunu biliyordum çünkü bilgisayarımda çok fazla grafik kartı yok – eğer bir tane varsa. Ya sizde yoksa, testi yaparken muhtemelen benzer bir kaderi yaşayacaksınız.

Oculus’un gerçekten Rift sanal gerçekliğini kullanmak istiyorsanız önerdiği bilgisayarları kontrol etmek için Oculus hazır PC’ler bağlantısını tıklayın ve testiniz benimki gibi daha az olumlu sonuçlarla geri döndü. Bu sayfada bulunan bilgisayarların hepsi Rift’i kullanabilen bilgisayarların değil, Oculus’tan istediklerini yapmak için ideal Oculus Rift hazır PC’ler üretmek üzere belirli üreticilerle ortaklık kurduktan sonra ortaya çıkan bir dizi PC’lerin olmadığını unutmayın.

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags SİSTEM ÇÖZÜMLERİ, Windows 10, PC, Sanal Gerçeklik]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU