28 Ekim 2015 Çarşamba

PROGRAM TAVSİYESİ : Yerel Ağ Üzerinden Ekran Paylaşma - ScreenTask

Yerel Ağ Üzerinden Ekran Paylaşma

ScreenTask



ScreenTask ile kablosuz ağınız üzerinde monitörünüzdeki görüntüyü başka bilgisayarlara aktarabilirsiniz

ScreenTask kullanıcılara ekran paylaşma konusunda pratik bir yöntem sunan bir program.
Bilgisayarlarınıza tamamen ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir ekran paylaşma programı olan ScreenTask temel olarak aynı kablosuz veya kablolu ağ üzerinde bağlı olan bilgisayarların birbirlerine ekranlarındaki görüntüyü iletlemelerini mümkün kılıyor. Normalde bu iş için Skype'ın ekran paylaşım özelliği kullanılabilse de ScreenTask çok daha kolay ve zahmetsiz bir kullanıma sahip.

Skype ile 2 bilgisayar arasında görüntü paylaşabilmek için her iki bilgisayarda da Skype yüklü olması gerekiyor. ScreenTask'ta ise yayın yapılacak bilgisayarda ScreenTask programının yüklü olması yeterli. Program WiFi veya yerel kablolu ağınız üzerinden görüntü iletmekte. Bu sayede internet bağlantınızın olmasına da ihtiyaç duymuyorsunuz. Görüntü yayınını alacak ve gösterecek bilgisayarda ise ScreenTask'ın kurulu olmasına gerek yok. ScreenTask'ın yüklü olduğu bilgisayardan size verilen IP numarasını görüntü yayınını alacak bilgisayardaki internet tarayıcısının adres çubuğuna yazmanız yeterli.

ScreenTask programının kurulacağı ve yayın yapılacak olan bilgisayarda .NET Framework 4.5 yazılımının yüklü olması gerekiyor.




LİNK : https://raw.githubusercontent.com/Es...kInstaller.exe

[publicize twitter]

[publicize facebook]

[category teknoloji]

[tags PROGRAM TAVSİYESİ, Yerel Ağ, Ekran Paylaşma, ScreenTask]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU