28 Ekim 2015 Çarşamba

PROGRAM TAVSİYESİ : Dr.Web LinkChecker - İnternet Güvenliği Eklentisi

Dr.Web LinkChecker

İnternet Güvenliği Eklentisi




Dr.Web LinkChecker ile intenret tarayıcılarınızdan indirdiğiniz dosyaları, ziyaret ettiğiniz siteleri ve tıkladığınız bağlantıları virüs taramasından geçirebilirsiniz

Dr.Web LinkChecker kullanıcılara internette güvenli bir şekilde gezinti yapmaları için yardımcı olan bir internet güvenliği aracı olarak tanımlanabilir.

Bilgisayarlarınıza tamamen ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir virüs tarama programı olan Dr.Web LinkChecker, Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera, Safari ve Internet Explorer tarayıcıları üzerinde kullanabileceğiniz bir tarayıcı eklentisi şeklinde tasarlanmış. Dr.Web LinkChecker temel olarak siz bir internet sitesini açmadan o sayfayı otomatik olarak virüs taramasından geçiriyor ve size herhangi bir tehdit içerip içermediği hakkında bilgi veriyor. Ayrıca Facebook, Twitter ve Instagram gibi sosyal medya siteleri üzerinden tıkladığınız bağlantılar Dr.Web LinkChecker ile analiz ediliyor ve bu URL'lerin kullanıcıları zararlı sitelere yönlendirip yönlendirilmediği raporlanıyor.

Dr.Web LinkChecker'ın en kullanışlı özelliklerinden biri indirdiğiniz dosyaları da analiz etmesi. Eğer bir dosyayı indirirken virüslü mü virüssüz mü olduğundan emin olamıyorsanız Dr.Web LinkChecker kullanabiliyorsunuz ve o dosyanın virüslü olup olmadığını öğrenebiliyorsunuz. Bu sayede olası tehditlerden korunabiliyorsunuz.
Truva atları (trojan), virüsler, casusluk yazılımları gibi zararlı yazılımları tespit edebiliyor. Ana indirme bağlantımızdan Dr.Web LinkChecker'ın Google Chrome versiyonunu, alternatif indirme bağlantılarımızdan Firefox, Internet Explorer, Opera ve Safari versiyonlarını indirebilirsiniz.

LİNK : https://chrome.google.com/webstore/d...fhnodcijcmbonb

[publicize twitter]

[publicize facebook]

[category teknoloji]

[tags PROGRAM TAVSİYESİ, Dr.Web LinkChecker, İnternet Güvenliği Eklentisi]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU