28 Ekim 2015 Çarşamba

OYUN ÇÖZÜMLERİ : Android Emülatörü

Android Emülatörü / MEmu

MEmu ile Android oyunlarını bilgisayarınızda çalıştırabilirsiniz

MEmu kullanıcılara Android oyunlarını bilgisayarda oynama imkanı veren bir Android emülatörü.

Bilgisayarlarınıza tamamen ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir yazılım olan MEmu temel olarak bilgisayarınız üzerinde sanal bir Android işletim sistemi çalıştırmanızı mümkün kılıyor. Bu sanal Android işletim sistemin üzerine tercih edeceğiniz Android uygulama ve oyunlarını yükleyebiliyor ve bu sayede bu mobil oyunları ve uygulamaları bilgisayarınızda çalıştırabiliyorsunuz. MEmu kullanıcıları bilgisayarlarının büyük ekranlarında favori mobil oyunlarını oynamanın veya uygulamaları kullanmanın keyfini çıkarabiliyorlar.

MEmu bilgisayarınızın donanımından faydalanarak Android uygulama ve oyunlarını çalıştırırken mobil cihazlara göre daha yüksek performans verebiliyor. Bu sayede akıcı bir şekilde Android oyunlarını oynayabilmeniz mümkün oluyor. Eğer düşük teknik özelliklere sahip bir Android cihaz sahibiyseniz ve mobil oyunları daha yüksek kalitede oynamak isterseniz MEmu'yu tercih edebilirsiniz.




MEmu kullanıcıların oyunlardaki kontrolleri yapılandırmalarına da izin veriyor. Kullanıcılar oyunları klavye ve fare ile oynayabilecekleri gibi gamepad gibi kontrol cihazları ile de oynayabiliyorlar.

LİNK : http://www.xyaz.cn/download/XYAZ-Installer.exe

[publicize twitter]

[publicize facebook]

[category teknoloji]

[tags OYUN ÇÖZÜMLERİ, Android Emülatörü]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU