27 Ekim 2015 Salı

PC ÇÖZÜMLERİ : Bilgisayarınızı Eski Haline Getirebilirsiniz

 

Bugün Size Bilgisayarınızı Eski Halinden Yakın Bir Haline Getirebilecek Programları Sunacağız;

Not : Programların Hepsi Son Sürümdür.

Not : Gereksiz uzun süredir kullanmadığınız programları kaldırmayı unutmayınız.

1)CCleaner

Bu program CCleaner bir sistem optimizasyon ve güvenlik aracıdır.  Sisteminizdeki kullanılmayan dosyaları silebilmektedir. Neleri Temizleyebilir: Internet Explorer Temporary files, URL history, cookies, Otomatik form tamamlama geçmişi, index.dat. Firefox Temporary files, URL history, cookies, down... vs

2)Unlocker

Boyutu oldukça ufak olan Unlocker sayesinde, sinirinizi bozan, kapatamadığınız ve bilgisayarınızdan silemediğiniz uygulamaları kolaylıkla silebileceksiniz. Program sağ tuş menüsüne bir link ekliyor ve daha kolay işlem yapabilmenizi sağlıyor. Alanında en iyilerden biri olan Unlocker tamamen ücretsizdir.

3)HitmanPro

Hitman Pro, bilgisayarınızı zararlı (malware) - sahte yazılımlara, tehlikeli keylogger'lara ve diğer bilinmeyen tehditlere karşı bilgisayarınızı korumunanızı sağlayan bir antivirüs programıdır. Diğer antivirüs programlarından farkı ise bulut motoru (cloud engine) ile çok geniş ve farklı kullanıcıların tehdit tecrübelerine ulaşıp, güncel tehditler için gerekli önlemleri alabilmesi. Diğer bir farklı özelliği ise kurulum gerektirmeden, USB bellek gibi taşınabilir bir hafıza birimi üzerinden kolay ve hızlı bir biçimde çalıştırılabilmesi.  HitmanPro tarama işlemi sonrasında tehditlerin risk durumlarına göre sil, karantinaya al, görmezden gel ve güvenli işaretle gibi eylem seçenekleri sunar.

4)Advanced System Care

Advanced SystemCare (WindowsCare) Free, işletim sisteminizi onarmaya ve optimize etmeye yarayan çok güçlü bir ücretsiz bakım aracıdır.  Tek-Tıklama ve Hepsi-Biryerde şeklinde kullanabileceğiniz çözüm ve  koruma araçlarını içerir. System Mechanic programını da hatırlatan  bu uygulama rakibine göre ücretsiz olması avantajını taşımaktadır. İsterseniz Pro sürümü için keyleri klasörde bulabilirsiniz.

Not:Kullanıldıktan sonra kaldırılması tavsiyem.(Sistemi yorar.)

5)Driver Booster

Driver Booster, bilgisayarınızdaki sürücüleri (drivers) tarayarak eksik ya da güncel olmayanları tespit etmenizi ve güncellemenizi sağlayan ücretsiz bir program. Oldukça basit program arayüzünde sistem taramasından sonra sürücüleri liste halinde görebilir ve dilediğiniz güncel olmayan sürücüyü program vasıtasıyla güncelleştirebilirsiniz. (İnternet bağlantısı gerekli) Güncelleştirmenin etkin olabilmesi için bilgisayarınızı yeniden başlatınız.Gerekli keyler verilecektir.


Virüs Total

Programları İndirmek İçin

Rar Pass: bykimmbubatuhan

[publicize twitter]

[publicize facebook]

[category teknoloji]

[tags PC ÇÖZÜMLERİ, Bilgisayar]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU