28 Ekim 2015 Çarşamba

OYUN ÇÖZÜMLERİ : Oyuncular Için Sesli İletişim Ve Yazışma Programı /// DISCORD

Oyuncular Için Sesli İletişim Ve Yazışma Programı

Discord

Discord tamamen ücretsiz olarak kullanabileceğiniz ve yazışarak grup sohbet yapabileceğiniz bir sesli sohbet programı

Discord oyuncuların ihtiyaçları göz önünde tutularak geliştirilmiş bir sesli sohbet programı olarak tanımlanabilir.

Bilgisayarlarınıza tamamen ücretsiz olarak indirip faydalanabileceğiniz bir yazılım olan Discord, Teamspeak gibi oyunlar için kullanılan diğer sesli sohbet yazılımlarının sunduğu özellikleri ücretsiz olarak sunmasıyla kullanıcıların beğenisini kazanıyor. Discord bütün özelliklerini sisteminizin oyun performansını düşürmeden sunabilmesi sayesinde oyunlar için ideal bir sesli sohbet çözümü olmakta.





Discord kullanıcıları farklı sohbet kanalları oluşturabiliyorlar. Bu kanallar arasında dilediğiniz zaman geçiş yapabiliyorsunuz. Ayrıca açtığınız kanalların izinlerini de siz ayarlayabiliyorsunuz. Discord'un güzel yönü kanal açmak için herhangi bir sunucu kirası ödemenize gerek olmaması. Discord'da dahil olduğunuz veya kendi kurduğunuz kanallar yazılı sohbet veya sesli sohbet kanalları olarak gruplanıyor. Bu sayede derli toplu bir görünüm sunuluyor. Grup sohbet özelliğine sahip olan program aynı kanalda birden fazla kullanıcının sesli görüşme yapmasına imkan tanıyor.





Discord üzerinden yazışan kullanıcılar fotoğrafları, internet sitesi bağlantılarını ve hastagları kolayca paylaşabiliyorlar. Programın sahip olduğu GIF desteği sayesinde GIF animasyonlar sohbet penceresinde oynatılabiliyor. Bu GIF animasyonlar ancak kullanıcı fare imlecini animasyonların üzerine taşıdığında oynatılıyor. Bu sayede sisteminizin gereksiz yere işlem yapmasının önüne geçiliyor.
Discord'un mobil versiyonları sayesinde programı farklı platformlarda da kullanabiliyorsunuz.

LİNK : https://cdn.discordapp.com/apps/win/...scordSetup.exe

[publicize twitter]

[publicize facebook]

[category teknoloji]

[tags OYUN ÇÖZÜMLERİ, Oyuncular, Sesli İletişim, Yazışma Programı, DISCORD]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU